Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marshall v duchu staré rodinné tradice navštíví hrob svého otce a Ted s Barneym otevírají vlastní bar... (TV Prima)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Než se tvůrci seriálu rozhodli usmrtit Marshallova otce, viděl jsem ho, myslím, tak čtyřikrát, ale potom, co několik epizod zahltili jeho oplakáváním, skoro nesleze z obrazu. To jsou ty paradoxy. I jinak byla ale třináctá epizoda o návratech. Barney a Ted se vrátili ke svému starému nápadu, vrátil se Lilyin deskoherní rodič, Robin se vrátila do vysílání, přičemž se všude motal Sandy Rivers... Jo, jo, samý nový nápad. I ta atmosféra byla taková nostalgicky uňuňaná, a to nebylo nic pro mě. / Poučení: Na hřbitov si nos vlastní otvírák. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trinásta epizóda zo siedmej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Tailgate" (Záhady tajomna). Marshall Eriksen odchádza do rodného mesta v Minnesote, kde chce v kľude pobudnúť pri hrobe svojho otca Marvina. Túto dojemú chvíľu mu však neustále niekto narúša. Barney Stinson a Ted Mosby sa rozhodnú, že budú prevádzkovať svoj vlastný bar Puzzles. Ukáže sa, že je to nad ich sily. ***** ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sandy Rivers oživil epizodu neskutečně, bavil ze všech nejvíc. Ted a Barney otevírající bar bavili, ale měli trochu slabší závěr. Robin tentokrát nebyla až tak otravná, jen nudila. Ve výsledku je to spíš průměr, i když Sandy byl famózní. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Když Marshall (Jason Segel) vzpomíná na grilovačky s tátou, hraje „Time Is Coming“ od The Elected. (SONY_)

Reklama

Reklama