Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Robin se nastěhuje k Lily a Marshallovi, ale zjišťuje, že Long Island je nepředstavitelně nudný. A Barney nemůže přestat myslet na Quinn... (TV Prima)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osemnásta epizóda zo siedmej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Karma" (Karma). Robin Scherbatska sa odsťahovala z bytu Teda Mosbyho. Dočasne začne bývať u Marshalla a Lily v ich dome na Long Islande. Tí sú z toho celí šťastní. Lenže nudný život na predmestí ju vôbec nebaví. Barney Stinson zistí, že atraktívna Quinn do ktorej sa zamiloval pracuje ako striptérka. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A zase je tu jedno prvenství. Osmnáctá epizoda byla ve třetí sezóně tou první, která mě doopravdy bavila. Konečně jsem dostal šanci pořádně se zasmát, protože mě bavil Robinin cestopis, odkazy na Misery (1990), Tedovy volnočasové aktivity i Barneyho důvtip. Jo, jo, tohle byl po velmi dlouhé době vytuněný a téměř bezchybně vtipný díl. / Poučení: Pozor na křupavé kotníky. ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl má v podstatě dvě a půl linie. Jedna z nich se točí okolo Barneyho a Quinn, s tím že tam občas nakoukne Ted. A tato linie je absolutně fantastická, Barney válí a Quinn válí ještě víc. Další linie je o Robin, Lily a Marshallovi. A je dost o ničem. A půl linie patří Tedovi, který pobaví, jako výplň k ostatním to ušlo. Ve výsledku čtyři hvězdy, byť Barney s Quinn by si jich zasloužili pět. ()

Reklama

Reklama