Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Barney se rozhodne, že představí Quinn přátelům. Bojí se ale, co řeknou na to, že je striptérka. Ted proto musí složit přísahu, že si to nechá jen pro sebe... (TV Prima)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Devätnásta epizóda zo siedmej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Broath" (Slibťák). Barney Stinson je po uši zamilovaný do krásnej striptérky Quinn. Chce ju predstaviť svojim priateľom, ale je v rozpakoch z toho čím sa jeho láska živí. Jediný kto to vie je Ted Mosby. Quinn sa však za to čo robí nehanbí. Robin Scherbatska je v práci povýšená na moderátorku hlavných správ. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já už fakt dlouhou dobu přemýšlím nad tím, jak je možné, že se pětice lidí, kteří se navzájem podrážejí a neskutečným způsobem se vměšují do soukromí čtyř ostatních, může nazývat přáteli. Ve chvíli, kdy mě někdo podrazí, už přece nemůže být mým přítelem. No, ale kromě toho "přátelského" hnusu, to byla celkem i zábava, kterou srážely jen obvyklé nedostatky. / Poučení: Rodinu si nevybíráš, ale přátele ano. ()

Reklama

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Barney a Quinn by si zasloužili vlastní seriál, ty ostatní jim to jen kazí. Jejich linie je znova na pět hvězd, ale díky ostatním nemůžu dát víc než tři. Robin řve na Patrice, která ji dělá laskavost a nechává ji u sebe na bytě a pak znova, že jí špatně žehlí?! Ted je ukňouraný a Marshall a Lily sice občas pobavili s historkami, ale bohužel ke konci už to od nich byla taky nuda. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama