Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted si užívá svůj nový byt, ale Barney se ho každou noc snaží s nějakým šíleným plánem vylákat ven. Robin se konečně stává slavnou... (TV Prima)

Recenze (3)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata prvá epizóda zo siedmej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Now We´re Even" (Vyrovnané). Barney Stinson sa snaží vyiahnúť Teda Mosbyho von medzi ľudí, aby zabudol na nevydarený vzťah s Robin. Ted však jeho návrhy odmieta. Lily Aldrinová má erotické sny. Jej manžel Marshall Eriksen sa chce za každú cenu dozvedieť o kom sa jej sníva. Robin Scherbatskej sa podarí núdzovo pristáť s vrtuľníkom. **** ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"For the first time in my adult life, I didn't have a roommate! If I want to walk around naked, nobody cares. If I want to leave the laundry basket in the middle of the living room, nobody stops me. If I bring home soup from the deli and leave it in the fridge for two days, nobody eats it. And if I do something colossally stupid, nobody ever has to know. People make fun of the guy who stays home every night doing nothing. But the truth is... that guy's a genius. Because let's be honest, sitting around watching TV, drinking beer and eating ribs alone is what every red-blooded American would rather be doing at all times." ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak, nedá se sice říct, že by mě tento díl naplnil zrovna nadšením, ale nešlo ani o žádnou katastrofu. Jedenadvacátá epizoda mě dokázala v rámci možností pobavit, ale tvůrci se ani tentokrát vůbec nepřiblížili k té úrovni, jakou měl seriál v první sezóně. Osmnáctý díl přitom jasně ukázal, že by na to při troše snahy ještě mohli mít. / Poučení: Když ti po tom nic není, nepátrej. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama