Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lily a Marshall se rozhodují, kdo se stane kmotrem Marvina. Aby si rozhodování ulehčili, své přátele si otestují... (TV Prima)

Recenze (3)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štvrtá epizóda zo ôsmej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Who Wants to Be a Godparent" (Chcete byť kmotrom?). Po piatich mesiacoch si Lily a Marshall vyrazili spolu so svojimi priateľmi do baru k MacLarenovi. Uvedomia si, že keby sa im niečo stalo zostal by ich syn Marvin sám. Rozhodnú sa vybrať pre svojho potomka opatrovateľa. Ted Mosby, Robin Scherbatska a i Barney Stinson sa tromfujú v tom, kto z nich by bol na to najvhodnejší. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No nazdar, to byl zase jednou výživný díl. Čtvrtá epizoda přišla s jedním z těch nesmírně otravných párů, které mají čerstvého potomka, a tak nejsou schopny hovořit na jiné téma. Každé setkání s takto zaměřenými lidmi je pro mě utrpením, a přestože jejich zájem o životní projekt chápu, odmítám předstírat nehynoucí zájem a držím se od těchto párů co možná nejdál. / Poučení: Prohrál jsi souboj o poručnictví? Gratuluji! ()

Reklama

Reklama