Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lily a Marshall se rozhodují, kdo se stane kmotrem Marvina. Aby si rozhodování ulehčili, své přátele si otestují... (TV Prima)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No nazdar, to byl zase jednou výživný díl. Čtvrtá epizoda přišla s jedním z těch nesmírně otravných párů, které mají čerstvého potomka, a tak nejsou schopny hovořit na jiné téma. Každé setkání s takto zaměřenými lidmi je pro mě utrpením, a přestože jejich zájem o životní projekt chápu, odmítám předstírat nehynoucí zájem a držím se od těchto párů co možná nejdál. / Poučení: Prohrál jsi souboj o poručnictví? Gratuluji! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štvrtá epizóda zo ôsmej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Who Wants to Be a Godparent" (Chcete byť kmotrom?). Po piatich mesiacoch si Lily a Marshall vyrazili spolu so svojimi priateľmi do baru k MacLarenovi. Uvedomia si, že keby sa im niečo stalo zostal by ich syn Marvin sám. Rozhodnú sa vybrať pre svojho potomka opatrovateľa. Ted Mosby, Robin Scherbatska a i Barney Stinson sa tromfujú v tom, kto z nich by bol na to najvhodnejší. ***** ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama