Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marshall doporučí na místo právníka svého kamaráda z vysoké, ale jeho laskavost se mu vymstí. Robin pomáhá Barneymu najít po rozchodu s Quinn nový striptýzový podnik... (TV Prima)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Siedma epizóda z ôsmej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Stamp Tramp" (Dávačka). Marshall Eriksen stretne po rokoch svojho spolužiaka z vysokej školy. Ten ho poprosí, aby mu pomohol nájsť prácu. Dobrák Marshall mu vybaví miesto v právnickej firme, kde je zamestnaný. Ten však jeho pomoc a dobrotu zneužije. Robin Scherbatska vyberá nový striptízový bar pre svojho kamaráta Barneyho Stinsona. ***** ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V rychlém sledu za sebou jsem dostal tři díly, které byly naprosto o ničem. V sedmé epizodě tvůrci zdárně navázali na své snažení z předchozího dílu, aby mi zprostředkovali děj, jež neměl prakticky žádný vztah k hlavnímu příběhu a u něhož jsem se neměl čemu zasmát, takže jsem přemýšlel, proč s něčím takovým vlastně přišli. Přišel jsem jen na jediný možný důvod. Mám pocit, že už ani scénáristé nemají svůj výtvor rádi, a tak vznikají epizody, jejichž účelem je jen to, aby se jednotlivé postavy divákovi znechutily. Na mě to funguje skvěle. / Poučení: Pokud jsi to vydržel až sem a nepotřebuješ mít okomentovaný celý seriál, je nejvyšší čas to zabalit. ()

Reklama

Reklama