Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Marshall usiluje o výhru důležitého soudního sporu, Lily, Robin, Barney a Ted se snaží zjistit, kdo z nich byl v dětství ten největší lotr... (TV Prima)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osma epizóda z ôsmej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Twelve Horny Women" (Dvanásť rozžhavených žien). Marshall Eriksen pracuje ako právnik. Jeho spoločnosť žaluje firmu Gruber Pharmaceuticals. Na tomto prípade stojí celá Marshallova kariéra. Pokiaľ sa mu nepodarí na súde uspieť, tak dostane padáka. Bude to mať hodne ťažké, pretože druhú stranu zastupuje jeho bývalý spolužiak Brad, ktorý dokáže svojou charizmou silne zapôsobiť na porotu. ***** ()

Reklama

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nám to holé neštěstí zdárně pokračuje. Tvůrci i v osmé epizodě osmé sezóny úspěšně ignorovali všechno, čím mě tento seriál bavil a vytvořili další díl, který neměl prakticky žádný vztah k hlavnímu příběhu a který podobně jako předchozí části nepřinesl žádný pořádný humor. Soudní proces byl naprosto zbytečnou záležitostí a to srovnávání kriminálních minulostí... / Poučení: Chceš změnit svět? Já bych radši začal něčím menším. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Web brobibs.com, na němž Barney (Neil Patrick Harris) prodává bryndáky pro dospělé s motivy oblečení, skutečně existoval. (Michael02)
  • Lily (Alyson Hannigan) vypráví, jaký byla v mládí "lotr". Když kráčí po ulici v kabátu a s baseballovou pálkou, píská si jistou melodii, děti před ní utíkají a volají její jméno. Je to přímý odkaz na postavu Omara (Michael Kenneth Williams) ze seriálu The Wire - Špína Baltimoru (od r. 2002), který si píská stejnou melodii, když kráčí s brokovnicí po ulicích Baltimoru a živí se tím, že okrádá místní drogové dealery. Ti rovněž volají jeho jméno, aby varovali ostatní, a utíkají. (Aere)
  • Brad (Joe Manganiello) u soudu pustí video, ve kterém hraje písnička „The Best It's Gonna Get (J Scott G & Joman Remix)“ od skupiny Celldweller. (SONY_)

Reklama

Reklama