Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Robin vymyslí plán, jak přestat chtít Barneyho. Ted hlídá Marvina a je svědkem toho, jak poprvé leze. Lily je nešťastná, protože to neviděla... (TV Prima)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Deviata epizóda z ôsmej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Lobster Crawl" (Zúfalá chuť na humra). Potom čo sa Barney Stinson rozišiel so striptérkou Quinn, začína Robin Scherbatska o neho prejavovať záujem. Chce obnoviť ich bývalý partnerský vzťah. Chce aby sa ku sebe vrátili. Keď mu to chce otvorene povedať, zisťuje že Barney začal chodiť s jej nanávidenou kolegyňou Patrice. **** ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ntvl, to je fakt za trest. Když uvidím malé dítě, jak otrhává okvětní lístky kopretiny, přičemž se ptá: "Má mě rád/a? Nemá mě rád/a?", přijde mi to úsměvné a možná i trochu roztomilé. Když v takové situaci uvidím třicátníky, určitě to pro mě nebude úsměvné, a kdyby mi to přišlo roztomilé, požádám někoho, aby mě vyvedl za barák a utratil mě. Strašná epizoda. / Poučení: Je ti víc než pětadvacet? Dospěj i mentálně. ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podprůměr. Z Robin se mi fakt chtělo zvracet. Zase řvala na Patrice (komu tohle může připadat vtipný?!) a to jak šla po Barneym byl vrchol (ta fakt myslí jen na sebe). Jinak Barney trochu pobavil a hlídání Marvina taky nebylo nejhorší. Zkrátka nebýt Robin, tak to mohl být alespoň průměr. ()

Reklama

Reklama