Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted chce novou budovou vytřít zrak svému bývalému univerzitnímu profesorovi. Barney nemůže mluvit, Lily a Marshall potkávají divného známého a Robin má příležitost vyhodit Patrice... (TV Prima)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedenásta epizóda z ôsmej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Final Page: Part One" (Ultimátny trik 1/2). Ted Mosby sa snaží za každú cenu dokázať svojmu bývalému profesorovi, ktorý neveril v jeho schopnosti, že sa stal úspešným architektom. Barney Stinson sa dostane do zákriku a tak nemôže prehovoriť ani slovo pokiaľ niekto nepovie jeho meno. Marshall a Lily sa stretnú s otravným spolužiakom Darylom. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebudu se tvářit, že jsem si nevšiml určitého zlepšení, na druhou stranu se ale nebudu tvářit, že jsem byl s jedenáctou epizodou spokojen. Barneyho kletba byla skvělá a byla taky důvodem pro to, abych proti předchozím dílům navýšil hodnocení. Mocně mě ale zklamala snaha tvůrců o další morální ponaučení. Mně totiž tyto jejich pokusy připadají laciné; to je fakt velký objev, když mi někdo oznámí, že pokud se mi na někom něco nelíbí, mám začít u sebe. Ach jo, holt vysoká filosofie. A ještě to vypadalo, že mají scénáristé diváky za sklerotiky, protože z této ukázky vyplynulo, že je pro Robin největším problémem s Patricií její vztah s Barneym, ale já si pamatuju, že na ni řvala dávno předtím, takže jak jsem napsal, to moralizovaní postavené na falešném základu je prostě laciné. / Poučení: Když jsi dostatečně schopný, můžeš ohýbat fakta k obrazu svému. ()

Reklama

Reklama