Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Robin trpí, od té doby, co nosí zásnubní prstýnek, má mnohem náročnější život. Chlapi si jí nevšímají, nedostává nic zadarmo, dokonce si ani v baru nemůže objednat... (TV Prima)

Recenze (3)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štrnásta epizóda z ôsmej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Ring Up!" (Do prsteňa!). Barney Stinson a Robin Scherbatska sa zasnúbili. Barney je zamilovaný a verný, takže prestal zháňať náhodné známosti. Robin so snubným prsteňom na ruke prestala byť zaujímavá pre iných mužov. Trocha ju to mrzí. Ted Mosby si začne s mladou, dvadsať ročnou babenkou. A Marshall Eriksen začne nosiť sexi drsňácky náramok. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to je hodně divné! Úplně to vypadá, jakoby mě tvůrci chtěli usvědčit z omylu, kterého jsem se měl dopustit v minulém komentáři/recenzi. Mnou odsouzená základní sestava se totiž ve čtrnácté epizodě osmé sezóny vzchopila k již neočekávanému výkonu a způsobila mi nejen dobrou náladu, ale přiměla mě i k hlasitému smíchu. / Poučení: Pozor, Anthrax není jen metalová kapela. ()

Reklama

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama