Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Před rokem a půl se na jedné vernisáži stalo něco, co kapitána rozčílilo a teď kvůli tomu volá Tedovi. Jenže co to tehdy bylo? Tedovy hříchy se Zoe, moderní malba, Robinino nadbíhání, nebo něco docela jiného...? (TV Prima)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedemnásta epizóda z ôsmej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Ashtray" (Poplník). Po dlhom čase sa Tedovi Mosbymu ozve Kapitán. Záhadný, bohatý podnikateľ , ktorého kvôli Tedovi opustila manželka Zoey. Je to hodne prekvapivé. Ted a jeho priatelia majú každý inú verziu prečo sa Kapitán znovu ozval. Lily Aldrinová je na neho z istých dôvodov hodne nahnevaná. Ukáže sa však že práve jej chce ponuknúť výborne platenú prácu umeleckej poradkyne. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda, že se tvůrci v tomto dílu nevyhnuli kvalitativním výkyvům. Byl jsem připraven ohodnotit sedmnáctou epizodu třemi kousky, protože mě vyprávění o setkání s Kapitánem podané ze tří úhlů pohledu (nebo spíše ze tří typů paměti) docela bavilo, sice jsem si u toho nenamohl bránici, ale bavil jsem se, jenže pak všechno zařízlo pokračování příběhu s malým monstrem, a rázem bylo po radosti. / Poučení: Pokud máš potíže s pamětí, nahrávej. ()

Reklama

Reklama