Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted chce jít Barneymu a Robin na svatbu v doprovodu Jeanette. Nikdo z party z toho ale není moc nadšený... (TV Prima)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl sice měl své světlé momenty (Skittles byly nejlepší), ale bylo jich žalostně málo. Playbook už je vážně ohraný, a tím, že se k němu tvůrci stále vracejí, začíná připomínat mnohokrát přelitý čajový sáček. Už to tu vodu nezbarví, o chuti ani nemluvím. Tahle záležitost už je fakt vytěžená. No, a Jeanette už je tady taky nějak moc dlouho. / Poučení: Vsaď na tiché jídlo; želé, cukrová vata a žužu jsou ideální. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osemnásta epizóda z ôsmej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Weekend at Barney´s" (Víkend u BArneyho). Ted Mosby sa po šialenej scéne rozíde so svojou priateľkou Jeanette. Ich vzťah nemal budúcnosť. Robin Scherbatska zisťuje, že jej snúbenec Barney Stinson nezničil povestnú rukoväť, ktorá obsahovala jeho finty a návody ako baliť ženy. Mashall Eriksen ide so svojou manželkou Lily na umeleckú výstavu, ale vôbec tam nedokáže zapadnúť. ***** ()

Reklama

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Když Marshall (Jason Segel) vypráví pánovi na výstavě svůj vtip, tak mu podává levou ruku, aby si s ním plácl a v pravé ruce má Skittlesky. V dalším záběru mu ale podává pravou ruku a levou ruku má v kapse. (SONY_)
  • Na konci epizody hraje „Long As I Can See The Light“ od Creedence Clearwater Revival. (SONY_)

Reklama

Reklama