Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tedovo o dvacet let starší já se ho spolu s o dvacet let starším Barneym snaží přesvědčit, že by měl vyrazit na další večer Robotů proti zápasníkům. A Marshall s Robin se hádají, kdo vymyslel tolik oblíbený koktejl... (TV Prima)

Recenze (3)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata epizóda z ôsmej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Time Travelers" (Návšteva z budúcnosti). Blíži sa večer zápasu robotov proti wrestlerom. Barney Stinson volá Teda Mosbyho, aby išli na túto show. Tedovi sa ale moc nechce. Začnú sa objavovať ich dvojníci z budúcnosti, aby im odhalili čo sa stane, keď pôjdu na túto akciu. Marshall Eriksen vymyslel výborný alkoholický drink, ale v bare MacLaren pripisujú všetky zásluhy Robin Scherbatskej. ***** ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fíha! Tvůrci se v osmé sezóně překonávali ve snaze vyprodukovat co možná nejzbytečnější díl. A za sebe mohu prohlásit, že dvacátá epizoda v tomto ohledu s přehledem vede. Takhle vypadá záležitost, která je naprosto k ničemu. Vztah k hlavnímu příběhu veškerý žádný, vrcholem zde použitého humoru byl Marshall na dámských záchodech... Ach jo... Tohle se opravdu hrubě nepovedlo. Až dokončím komentáře/recenze ke zbytku osmé a k celé deváté řadě, mé budoucí já už bude vědět, že už nikdy. / Poučení: Až tě navštíví tvé budoucí já, neřešte kraviny a soustřeďte se na burzu. ()

Reklama

Zajímavosti (2)

  • Marshall (Jason Segel) má uhodnout Carlovo (Joe Nieves) příjmení. Barman se jmenuje MacLaren, stejně jako bar, ve kterém pracuje. (SONY_)

Reklama

Reklama