Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Robin se snaží v parku najít medailonek, který tam před lety zahrabala. A Lily s Marshallem se chystají na cestu do Itálie... (TV Prima)

Recenze (3)

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak, teď už si fakt připadám jako na houpačce. Předchozímu dílu u mě nechybělo mnoho do čtvrté hvězdičky a třiadvacátá epizoda stála za psí exkrement z Central Parku. Z tohoto už tvůrce nevysekal ani Ray Wise, protože Laser Tag mě už po sto šesté prostě nebere. No, a nebavilo mě ani krtkování v parku ani fakt divná interakce mezi Tedem a Italy. / Poučení: Když něco zakopeš, už se k tomu nevracej. Doporučuje deset z deseti hrobníků. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata tretia epizóda z osmej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Something Old" (Niečo staré). Marshall Eriksen a jeho manželka Lily Aldrinová sa chystajú na ročný pobyt do Talianska. S balením potrebných a vyradením nepotrebných vecí im pomôže ich kamarát Ted Mosby. Robin Scherbatska sa snaží nájsť starý prívesok od svojej babky, ktorý by si chcela zobrať na svatbu, keď sa bude vydávať za Barneyho Stinsona. ***** ()

Reklama

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Když Ted (Josh Radnor) dává paruku a kostým opice do krabice Trojúhelníku, je tam sexuální scéna s narážku na film King Kong (2005). (griph)
  • V českém dabingu Robin (Cobie Smulders) řekne, že bude mít účes na Jágra, když zahrabává medailonek v Central Parku. (griph)

Reklama

Reklama