Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marshall si nakonec musí pronajmout auto, aby se dostal do New Yorku. Lily děsí představa, že bude celý víkend bez Marshalla a začne nekontrolovaně pít, což má za následek, že omylem vyzradí Barneymu špatné zprávy o Jamesově manželství... (TV Prima)

Recenze (3)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda z deviatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Coming Back" (Prekliatie roku Stinsonovcov). Marshall Eriksen má problém s čiernou fúriou Daphne. Lily Aldrinová si udržuje hladinu alkoholu. Čierny homosexuálny brat Barneyho Stinsona sa rozvádza so svojim partnerom. Každá epizóda v ktorej účinkuje tento negroidný, slizký, teplý trpák je škvrnou na tomto inak veľmi podarenom sitcome. ** ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"For the next 200 years every male member of the Stinson family was afflicted by the gypsy's curse: an unquenchable thirst for booty that no committed relationship could ever satisfy. That is until my brother James met his husband, Tom. The day they got married, they lifted the curse forever... Freeing me from the shackles of having sex with lots of different women. Although sometimes, Robin and I still use the shackles. BONDAGE-FIVE!" ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl na mě zapůsobil téměř identicky jako jeho předchůdce. Ani ve druhé epizodě deváté sezóny mi tvůrci nepřipravili požadovanou dávku humoru, zato začali hrát na vážnou strunu, aniž bych chápal, co je k tomu vedlo. Vždyť to přece měl být sitcom, ne? Já si tedy pamatuju, že to tak na začátku opravdu bylo. Teď se mi ale zdá, že se do romantické roviny stále více tlačí drama. / Poučení: Každému by se někdy hodil vlastní Linus. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • James (Wayne Brady) má u stolu sponu na kravatě. Ta po chvíli zmizí a poté se znovu objeví. (SONY_)

Reklama

Reklama