Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Barney a Robin se snaží užít si poslední sex dříve, než budou muset přivítat postarší příbuzné. Lily najde Tedův seznam věcí, které chce udělat před stěhováním do Chicaga... (TV Prima)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia epizóda z deviatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Last Time in New York" (Posledné chvíle v New Yorku). Na svatbu Barneyho Stinsona a Robin Scherbatskej dorazili ich starí rodinní príbuzní, otravní, neznesiteľní geronti. Pred týmito zombie niet úniku. Lily Aldrinová ziťuje, že Ted Mosby sa chystá po svatbe ich priateľov odsťahovať do Chicaga. Marshall Eriksen je stále na ceste. Momentálne je vo Wisconsine. **** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A už přišel návrat do standardní beznaděje. Kromě celkem vtipných odkazů na zombie filmy (a to jsou proti mě nemrtví ještě hbiťouši), jsem si ve třetí epizodě mnoho humorných momentů neužil. Dějovou linii dua Marshall / Daphne považuji za naprosto zbytečnou (kvóty?) a Tedův výraz tragického romantika ve mně probouzí touhu ubližovat. Všechno definitivně pohřbil proslov malého monstra. / Poučení: Zombíci se drží pravidla: "Spěchej pomalu", a často se jim to vyplácí. ()

Reklama

Reklama