Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Barney jmenuje Billyho Zabku novým svědkem místo Teda, aby ho potrestal za náklonnost k Robin. Ta zase vyčítá Lily, že jí neuspořádala rozlučku se svobodou... (TV Prima)

Recenze (3)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štvrtá epizóda z deviatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Broken Code" (Bez Kódexu). Barney Stinson dáva Tedovi Mosbymu ako svojmu svatobnému svedkovi poriadne zabrať. Neustále ho zahlcuje rôznymi úlohami. Ted ich trpezlivo plní. Preto ho šokuje, keď ho Barney zbaví funkcie svedka a nahradí ho Williamom Zabkom. Lily Aldrinová sa snaží nájsť kamarátku pre Robin Scherbatsku. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další díl, a přitom vypadal téměř stejně jako ten předchozí. Čtvrtá epizoda přišla skoro s totožnými negativy, jakými disponovala ta minulá. Píšu skoro, protože robo Marshall mě docela bavil, ale čím byl on lepší, tím příšernější bylo zase malé monstrum, takže se to zase nepěkně vyrovnalo. Co mi ale stabilně kazí jakýkoli zážitek, to je postava Teda. Myslím, že na něj chytám alergii. / Poučení: Pij Fridex, nezamrzneš. ()

Reklama

Reklama