Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Robin vyhraje v partičce pokeru Jamesův zásnubní prsten. Barney se na ni kvůli tomu zlobí. A Ted se pře s Lily a Marshallem o to, jestli jim dal svatební dar... (TV Prima)

Recenze (3)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Americký vzťahový komediálny televízny seriál "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) má dvesto osem dielov rozdelených do deviatich sérií. Všetky som ich zhliadol. Každú jednu epizódu som ohodnotil a okomentoval. Aj keď časť s názvom "The Poker Game" (Partička pokru) nie je záverečným vyvrcholením tohto titulu, komentujem a hodnotím ju ako poslednú. Nebol to zámer, proste to tak vyšlo. Tým pádom mám seriál HIMYM kompletne zmapovaný, okomentovaný a ohodnotený. Bola to veselá jazda, užil som si to. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poprvé a snad ne naposled jsem v deváté sezóně viděl díl, u něhož jsem se celkem pobavil. Děj páté epizody se nemotal v kruhu kolem zamindrákovaného Teda a místo toho přinesl vydařenou zápletku se svatebními dary a nezklamala mě ani hazardní hra o nečekaně vysoké částky. Jen ten Marshallův road trip je pořád stejně o ničem. / Poučení: Pokud dáváš někomu dar, nech do něj vyleptat své jméno. 3*+ ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Just pizza? Let me tell you about the thing you say is "just pizza." We begin with the first bite. Aww the crunch, and then marinara, that roiling lava of tomato and oregano it overtakes you. I'm falling. And that's when she catches you. That chewy voluptuous mistress Mozzarella. Oven-kissed cheeks crackle with warmth in your mouth, cradling the sauce and the bread letting you know from now on this is home. This pizza... It's home." ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Když Robin (Cobie Smulders) sází svůj prsten do hry, tak ho položí na hromádku černých žetonů a prsten z ní následně spadne. Po chvíli je ale najednou položený na hromádce červených žetonů, aniž by ho přemisťovala. (SONY_)

Reklama

Reklama