Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted si vybírá partnerku na svatební víkend. Ale nemá zrovna šťastnou ruku. Robin a Barney jsou konfrontováni se svým oddávajícím a Marshall se dozvídá něco víc o Daphne... (TV Prima)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby mi někdo včera řekl, že ohodnotím díl deváté sezóny čtyřmi hvězdičkami, navrhl bych mu střídavě teplou a studenou a hlasitě, upřímně a dlouho bych se smál. No, a teď uvažuji o tom, jestli bych si ty skotské střiky neměl dopřát sám. Pořád tomu nemůžu uvěřit, ale šestá epizoda mě fakt bavila, mohl jsem se dokonce naplno zasmát a opravdu jsem si ji užil. Kněz i rytíř byli dokonalí. / Poučení: Svatba v kostele? Vaše volba... ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šiesta epizóda z deviatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Knight Vision" (Rytierove prekliatie). Ted Mosby si vyberá ženu s ktorou bude na svatbe Robin Scherbatskej a Barneyho Stinsona. Jeho voľby a rozhodnutia hodnotí fiktívny križiacky rytier z filmu "Indiana Jones a posledná krížová výprava". Ted väčšinou volí nevaľne. Robin a Barney privedú oddávajúceho kňaza svojimi klamstvami do hrobu. ***** ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama