Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Barney s bratrem se dohadují, s čím tátou se jejich máma dá znovu dohromady. Ted se stane obětí „Zabkatáže“ a Daphne se z ničeho nic začne zlobit na Marshalla... (TV Prima)

Recenze (3)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Desiata epizóda z deviatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Mom and Dad" (Mama a tato). V tejto časti sa znova objaví James - trapný, slizký, teplý, negroidný, nevlastný brat Barneyho Stinsona. Takže tým pádom to celé stojí úplne za hovno. Každá epizóda v ktorej účinkuje tento čierny trpák je škvrnou na tomto inak veľmi podarenom sitcome. Agresívna dúhová loby LGBTI infiltrovala svoje choré idei aj do tohto seriálu. ** ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To byl zase jeden z těch mně nic neříkajících dílů. Desátá epizoda přišla se zápletkami, které byly stejně nevtipné jako zbytečné. Jediným pozitivem bylo nakonec jen to, že byla zakončena dlouhá cesta Daphne a Marshalla, která mě po většinu času morově štvala. Všechno ostatní zavánělo naprostou neschopností tvůrců přijít s něčím smysluplným. / Poučení: Uvízneš-li ve výtahu, neodmítej občerstvení. ()

Reklama

Reklama