Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přišel čas na další facku. Tentokrát víc než speciální. Marshall vypráví příběh, jak se v Číně učil fackovat od tří vyhlášených mistrů... (TV Prima)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štrnásta epizóda z deviatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Fackodanie 3" (Slapsgiving 3: Slappointment in Slapmarra). Marshall Eriksen sa rozhodne uštedriť Barneymu Stinsonovi poslednú facku na ktorú má podľa ich dohody právo. No ešte pred tým mu rozpovie príbeh o tom ako sa učil u troch japonským majstrov, ktorí ho zasvätili do toho ako dať dokonalú facku. ***** ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem na sebe hrdý. Nenechal jsem se předchozím kvalitním dílem zmást a očekával jsem nutný propad kvality, jen mě trochu překvapilo, jak byl hluboký. Čtrnáctá epizoda se vrátila k několik sezón trvající sázce o facku, kterýžto příběh mě vždycky bavil, aby ji přetavila v totální srágol. Tak tady mě fakt nebavil ani obsah, ani forma. / Poučení: Před hospodskou rvačkou absolvuj roční stáž v Šanghaji. ()

Grogan odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co bylo tohle proboha za hovadinu? Trapnej a divnej hybrid totálních nesmyslů, kde nic nedávalo smysl, o humor se už snad ani nesnaží, jen herci přehrávají ještě výrazněji než normálně. A máme tu megatrapný scény typu vyfackování srdce z těla, přerušovaný umírání nebo to debilní hudební číslo na konci. ()

Meev 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Můj nejoblíbenější díl celého seriálu a proč ? Tento díl je "neskutečně" vtipný a vlastně vůbec nedává smysl, až je to bezva podívaná. Jen doporučuji. Celkově tento seriál řadím mezi ty, které mají lepší poslední řady, než ty první. To se třeba u Teorie Velkého třesku ricte nedá. ()

Reklama

Reklama