Jak jsem poznal vaši matku - Série 9 (2013) (série)
Pamela FrymanKamera:
Chris La FountaineHudba:
John SwihartHrají:
Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan, Cobie Smulders, Cristin Milioti, Rachel Bilson, Ahna O'Reilly, Andrew Rannells, Roger Bart, Adam Paul, Bob Saget (vypravěč) (více)VOD (1)
Jak vypadal celý příběh z druhé strany? Co dělala Matka a jak ji osud zavál až k Tedovi? (TV Prima)
Normálně nepíšu komentáře k jednotlivým epizodám seriálu obzvláště u těch, u kterých jsem nehodnotil skoro ani jeden díl, ale k tomuhle se vyjádřit prostě musím. Celý seriál je ukazován z pohledu Teda Mosbyho jak se postupně dopracovává ve vypravování k tomu jak poznal matku jeho dětí, ale sám nikdy nevyprávěl příběh matky jeho dětí jak ho vlastně poznala. Tak natočili tuhle epizodu a zapletli matku do některých časových událostí v seriálu, kde se mohly potkat, ale minuli se. Od začátku až do konce mě epizoda hrozně zajímala. Nebyla jednou z dalších komických epizod tohoto seriálu, ale byla spíše více zaměřená na drama. Tohle je jedna z mála epizod, který jsem velmi intenzivně prožíval. Příběh matky super, jenom je škoda, že nevyprávěli její příběh současně s Tedovým. Mohla být v seriálu prakticky od začátku až do konce a nic by tím nezkazily. ()
"I felt lost for a long time too. I was living in my parents' basement... ...playing video games, mastur... ing those games." ()
Šestnásta epizóda z deviatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "How Your Mother Met Me" (Ako vaša mama spoznala mňa). Ted Mosby rozpráva svojím deťom siahodlhý príbeh o tom ako spoznal ich matku. Vyrozprával im mnoho historiek, ktoré súviseli s tým ako sa do nej zaľúbil. V tejto epizóde sa na to ako sa spolu zoznámili pozrú z iného uhla pohľadu. Dozvedia sa ako ich mama spoznala ich otca. **** ()
Zatím suverénně nejlepší epizoda deváté série. Hlavně vložené scény z klasického HIMYM byly vybrány a vloženy opravdu skvěle, buď se tam hodily nebo pobavily (Ted v šatech). Jinak postava Christie Milioti je sice sympatická, ale úplně mi nesedí. V kontextu seriálu je to průměr, v kontextu 9. série to je drahokam. ()
No, no, tvůrci se mě v některých dílech deváté sezóny evidentně snaží přesvědčit o tom, že je hodnotím nezaslouženě tvrdě, ale já se už nenechám oblbnout. Šestnáctá epizoda se mi každopádně líbila, přestože nebyla příliš o humoru, jenže mě bavil nový úhel pohledu, to drama mělo smysl a už dříve jsem si oblíbil Cristin Milioti. / Poučení: Život si někdy dělá z člověka srandu. Nepokrytě. 4*- ()
Photo © 20th Century Fox Television
- Jedná se o dvoustou epizodu seriálu. (SONY_)
- Píseň, kterou na ukulele hraje Matka (Cristin Milioti), se jmenuje „La vie en rose“. (hrumsrt)
- Když Ted (Josh Radnor) poslouchá Matku (Cristin Milioti), jak hraje na ukulele, má na sobě svetr. Když jde následně do pokoje, má na sobě tričko. (SONY_)