Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ted vzpomíná na to, jak to vlastně bylo s Barneyho opilostí během svatebního dne a jak se ostatní kvůli tomu zařekli, že už se nikdy neopijí. Jak dlouho jim to vydrželo? (TV Prima)

Recenze (3)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osemnásta epizóda z deviatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Rally" (Zober sa). Svatba sa nezadržiteľe blíži, ale ženích Barney Stinson je po prepitej noci stále pod silným vplyvom alkoholu. Jeho nevesta Robin Scherbatska spoločne s ich kamarátkou Lily Aldrinovou sa ho pokúšajú nejako prebrať. Vyskúšajú nejednu metódu. Ted Mosby sa doslova prežere slaninou. **** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předchozí díl byl propadák, ale tento se vcelku vydařil. Osmnáctou epizodu sice nezařadím mezi ty nejvydařenější díly seriálu, ale faktem zůstává, že mi v jejím průběhu nebylo způsobeno žádné těžké zklamání. Rozhodně mě víc bavilo současné dění (ano, to z roku 2014) než krátké výlety do budoucnosti. A ukázalo se, že Neil Patrick Harris zahraje i mrtvého s grácií. / Poučení: Když už piješ do mrtva, zařiď si na druhý den volno na zmrtvýchvstání. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama