Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marshall požádá Teda a Barneyho, aby mu pomohli vypátrat, kam zmizela Lily uprostřed jejich hádky... (TV Prima)

Recenze (3)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata epizóda z deviatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Daisy" (Tajomstvo). Lily Aldrinová počas hádky so svojim manželom Marshallom Eriksen utečie ku jej bývalému zametnávateľovi Kapitánovi. Marshall spolu s jeho kamarátmi Tedom Mosbym a Barney Stinsonom sa tam vyberú za ňou. Robin Scherbatska sa od svojej matky dozvie, že jej nastávajúci Barney má mnoho spoločných vlastností s jej otec. **** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A po několika celkem slušných až velmi dobrých zkušenostech přišlo další zklamání. Dvacátá epizoda nepřišla s žádnou novou myšlenkou ani opravdovým důvodem k zasmání, protože tvůrci zase jednou těžce recyklovali své staré a ne až tak staré nápady, takže došlo na další souboj, Ted zase detektývoval, zase se objevil Kapitán, zase těhotenství, ach jo... / Poučení: Nechceš narazit na něčí výměšky? Nehrabej v hlíně. ()

Reklama

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na devátou sérii hodně dobrý díl. Gagů tam sice není přeplněno, ale pokaždý když jsem se začal trochu nudit, tak přišel další. Obě linie se hezky prolínaly a lepší asi byla dokonce ta s Robin, Lily a mámou Robin ("Jsou na Long Islandu sobi?"). Ale i ta s Marshallem a výletem za Kapitánem bavila. Lepší průměr. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama