Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na svatbě se objeví Gary Blauman a každý z party vzpomíná na své první setkání s tímto podivuhodným člověkem... (TV Prima)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata prvá epizóda z deviatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Gary Blauman" (Gary Blauman). Na svatbe Robin Scherbatskej a Barneyho Stinsona sa objaví chlapík menom Gary Blauman. Nietorí sú jeho prítomnosťou nadšení, iným zasa nesmierne lezie na nervy a chcú ho vyhodiť. Začnú spomínať na príhody, ktoré zažili s týmto človekom a potom sa rozhodnú, či môže zostať alebo ho pošlú preč. **** ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Otázkou zůstává, co mi tvůrci seriálu chtěli tímto dílem říct? V průběhu těch devíti sezón se rozebíraly takové detaily, že si, bohužel, dokážu představit i barvu Tedovy stolice po tom kterém jídle, a zničehonic se objeví postava, s níž mají všichni nějaký zážitek, a já jsem ji nikdy neviděl? Gary Blauman je pro každého neschopného nebo vyhořelého scénáristu pověstným stéblem, kterého se může chytit, aby dokázal odevzdat svou vatu v termínu. / Poučení: Zasekl ses při psaní? Použij Blaumana. ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra, jak ta Tedova historika o Blaumanovi souvisela s tím, co řešil s Tracy (Cristin Milioti)? Posledních pár dílů deváté série se snaží tvůrci bezostyšně ždímat emoce, bylo by zas na odpad, ale jedna hvězda za Sandyho Riverse. ()

Jirk4 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celou epizodu jsem teda čekal, co se stane když si na Manhattanu chci jít sednout do restaurace bez rezervace a nedočkal jsem se. Poslední dvě tři série jsou zoufalý odpad celkově; tahle epizoda byla takové dno, že jsem si prostě to čsfd musel hned otevřít a konečně tomu dát odpad, což je v tomto případě výrazný eufemismus. Tragický lazy writing, hlavně tu franšízu ještě ve finále trochu podojit... ()

Reklama

Reklama