Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Co bylo dál v letech následujících po svatbě Barneyho a Robin? Život se se všemi nemazlí, ale hlavní je, aby kamarádi drželi pospolu... (TV Prima)

Recenze (2)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata tretia epizóda z deviatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Las Forever: Part One" (Navždy 1/2). Ted Mosby sa rozlúči so svojimi priateľmi a chce odísť bývať do Chicaga. V poslednej chvíli však stretne životnú lásku, spoznám matku svojich detí, najde svoju budúcu manželku. V priebehu rokov sa Lily a Marshallovi narodia tri deti, Ted si bude šťastne nažívať so svojou vytúženou rodinou a manželstvo Barneyho Stinsona a Robin Scherbatskej sa rozpadne. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mně to prostě hlava nebere. Jak může stejný tým natočit ty nejhorší i ty kvalitní díly? To mají ti scénáristé v hlavě nějaký přepínač? Třiadvacátá epizoda nebyla zase až tolik o humoru, ale v tomto případě mi to nevadilo, protože to, co jsem viděl, mi dávalo po celou dobu smysl. Tvůrci se nepustili do dalšího zoufalého vykrádání sebe sama, zapracovali a bylo to znát. / Poučení: Proč mi svatby připadají zbytečné? Tady je příklad. ()

Reklama

Reklama