Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

A to byl, děti, celý příběh, jak jsem poznal vaši matku! Ovšem ještě zbývá dovyprávět pár dost zásadních drobností... (TV Prima)

Recenze (8)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata štvrtá epizóda z deviatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Last Forever: Part Two" (Navždy 2/2). Ted Mosby vyrozprával svojim dvom deťom príbeh o tom ako poznal ich matku a o tom ako miloval Robin Scherbatsku. Po deviatich sériach, dvesto ôsmych dieloch sa seriál končí. Priznám sa, že mi je to ľúto. Marshall Eriksen, Lily Aldrinová, Barney Stinson, Robin Scherbatska a Ted Mosby mi budú chýbať. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Abych řekl pravdu, čekal jsem, že se u mě na konci seriálu dostaví úleva, že už to mám za sebou, protože to vždycky nebyla procházka růžovým sadem, a úleva se opravdu dostavila. K mému vlastnímu překvapení to ale byla úleva nad tím, že tvůrci závěrečnou epizodou zakončili seriál důstojně, pobavili mě a potvrdili mé očekávání z devatenáctého dílu. Solidní rozloučení se seriálem. / Poučení: Počkej si na to. ()

Bednaa 

všechny recenze uživatele

"You are the love of my life. Everything I have and everything I am is yours forever." Pane Bože, jak tahle scéna byla nádherná. Stejně jako celá tahle epizoda. Krásné, dojemné, hořkosladké rozloučení s tolik milovanými postavami tohoto legen... počkej si... dárního seriálu. ()

Kubasino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi jsem moc velký životní cynik, ale závěr se dá vlastně vyložit i tak, že Tedova "Matka" tady vlastně byla jen na přechodnou dobu, aby nakonec skončil s někým, koho asi odhadoval každý. Jakože proč spolu nebyli hned, když to bylo tak podložené láskou... ()

FawayitanaXX 

všechny recenze uživatele

Kámo, asi jako jeden z mála nesouhlasím s těma hejtama a vlastně tak nějak zbožňuju ten zvrat na konci. Kéž by se vic sitcomu poučilo l! 1000/10 ()

Reklama

Reklama