Reklama

Reklama

Jak jsem poznal vaši matku - Série 2

(série)
USA, (2006–2007), 8 h 4 min (Minutáž: 22 min)

Hudba:

John Swihart

Hrají:

Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan, Cobie Smulders, George Clinton, Lyndsy Fonseca, David Henrie, Jenae Altschwager, Joey Diaz (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Ve druhé řadě úspěšného sitcomu se Ted a Robin dají dohromady, Lily s Marshallem se rozejdou a Barney věří, že Bob Barker je jeho otec. (Netflix)

Recenze (16)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna přinesla obrovské množství skvělých hlášek a vynikajících scén, které mi mocně zacvičily s bránicí. Některé tyto záležitosti byly tak parádní, že si je pamatuju už čtrnáct let. A věřte mi, to je na mou nespolehlivou lebeční výplň fakt nečekaný výkon. Na druhou stranu je pravdou, že mi tvůrci až příliš často připravovali epizody, které mě moc netěšily, protože se v nich soustředili hlavně na rozbor vztahů na úkor humoru. A já se na seriál dívám proto, abych se zasmál. / Poučení: Dbej na tělesnou i duševní hygienu. ()

Nin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postavy jsou často trošku blbečci, ale v téhle sérii je tolik super vtípků, že mi to najednou přestalo vadit. Ve 2. řadě se vyskytuje několik fakt skvělých epizod, které jsou pro fanoušky jistě nezapomenutelné a to zaslouženě - jsou fakt dobře vymyšlené a vtipné. Mluvím především o "Ted the Architect" a "Robin Sparkles". Nejen tyto díly mají skvělou atmosférou, ve které se vzpomíná na to, co dvacátníci všechno stihli vyvádět. Přitom to vše zvládají v na televizní seriál dost netypické a poměrně odvážné sestavě - 2 páry a 1 šašek. Nejlepší řada HIMYM. (8/10) ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kde jsme to byli? (S02E01), Škorpion a žába (S02E02), Brunch (S02E03), Ted Mosby, Architect (S02E04), Pár všech párů (S02E05), Spravedlnost má jméno Lily (S02E06), Swarley (S02E07), Atlantic City (S02E08), Sázka o facku (S02E09), Barneyho bratr (S02E10), Vánoční cenzura (S02E11), Poprvé v New Yorku (S02E12), Sloupy (S02E13), Nahrané finále (S02E14), Mince pro štěstí (S02E15), Věci (S02E16), Arrivederci, Fiero (S02E17), Stěhování (S02E18), Rozlučka se svobodou (S02E19), A jdeme do finále (S02E20), Něco půjčeného (S02E21), Něco modrého (S02E22). ***** ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu hodně kolísající zábava. A i když jsou slabší díly horší, než v první sérii, tak celkově je zde na protiváhu více těch legendárních. Hlavní téma celé série je svatba Marshalla a Lily a hned na druhé koleji vedle jede vztah Teda a Robin. Od počátku až do konce. Průměrné hodnocení z každého dílu vychází na krásné čtyři hvězdy. ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ak si pozorne porovnáte moje hodnotenia častí prvej série a druhej série zistíte, že ma druhá séria bavila viac. Uznávam, že som to nečakal. Bude to asi tým, že sa Ted tak nesnažil získať si priazeň Robin. Ide o to, že už ju mal. No aj tak ide o najotravnejšiu postavu čo poznám. Nakoniec dám šancu aj tretej sérii. ()

Galerie (113)

Zajímavosti (66)

Reklama

Reklama