Reklama

Reklama

Jak jsem poznal vaši matku - Série 9

(série)
USA, (2013–2014), 8 h 48 min (Minutáž: 22 min)

Režie:

Pamela Fryman

Hudba:

John Swihart

Hrají:

Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan, Cobie Smulders, Cristin Milioti, Sherri Shepherd, Wayne Brady, Suzie Plakson (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(24)

Recenze (17)

Dementra odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nic nedává smysl. Postavy mení názory s každou scénou. Slavná matka vůbec nezapadá do příběhu, je tam prostě navíc, žádné velké finále, jen další překážka k "té pravé". Scénáristi samy neví, co chtějí, při psaní téhle série si očividně řekli "Fuck it, diváci nám sežerou všechno, hlavně ať to máme z krku." ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z poslední sezóny Himymu jakožto celku jsem měl poprvé rozporuplné pocity a vlastně ani nevím přesně proč. Hlavní kostra seriálu se od McLarena posunula na svatbu a já ji vždy považoval za nejslabší. Napotřetí se má pachuť na jazyku poměrně rozplynula a já se znovu rád rozloučil s mou oblíbenou partou, která v mnohém definovala mé dospívání. A ty hádačky, jestli je lepší kanonický nebo alternativní konec (jo ten alternativní je dojímavější) vem čert, oba mají něco do sebe a já už si tenkrát zakončení seriálu náležitě vychutnal. ()

Reklama

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejkontroverznější série mého oblíbeného seriálu, kterou jsem napoprvé sotva dokoukal, ale postupně jsem se s ní sžil. Až ji po letech stejně miluji. Odvážné tvůrcovské pojetí, kdy si doposud naprosto bezchybný seriál ujmul příliš velké sousto.. Ovšem pořád je to neskutečně našlapané, jen dělá to co prakticky všechny seriálové konce, nostalgicky referenční humor, který na tenké hranici s opakováním se, má pořád neskutečnou sílu. A stejně kdykoli se tvůrci pokusí o něco nového, omlátí jim to publikum o hlavu... A finále? Ted s Tracy jsou spolu k zulíbání. A i když může působit epilog s Robin navíc a poněkud nečestně, ten seriál je o nich! Nejlepší epizody - Jak vaše matka poznala mě, Seber se a první část závěrečného Navždycky. 90% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Medailonek (S09E01), Prokletí rodu Stinsonů (S09E02), Poslední chvíle v New Yorku (S09E03), Bez Kodexu (S09E04), Partička pokeru (S09E05), Rytířovo prokletí (S09E06), Bez jakýchkoliv otázek (S09E07), Maják (S09E08), Platonickatý (S09E09), Máma s tátou (S09E10), Na dobrou noc (S09E11), Nácvik večeře (S09E12), Hledá se basák (S09E13), Fackodání 3 (S09E14), Konec pauzy (S09E15), Jak vaše matka poznala mě (S09E16), Východ slunce (S09E17), Seber se (S09E18), Vesuv (S09E19), Tajemství (S09E20), Gary Blauman (S09E21), U oltáře (S09E22), Navždycky 1/2 (S09E23), Navždycky 2/2 (S09E24). ***** ()

Tunheber odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No ty píčo, tak ta banda režisérskejch a scénaristickejch matkomrdů to fakt dokázala! Dokázali znásilnit, zdiskreditovat a pochcat vyvrcholení tak úžasného seriálu. Tahle banda čůráků několik let budovala vztah Robbin a Barneyho jen aby na konci řekli: “Jo a teď se vy dva čůráci rozvedete!” No to mě naser do držky, pak se rozhodnou voddělat matku jen aby ten citově založenej mamrd zase mohl šukat s Robbin. No já končím TY PÍČO. ()

Galerie (296)

Zajímavosti (77)

  • Když chce Lisa (Camille Guaty) ukázat fotku Tedovi (Josh Radnor), tak drží telefon vzhůru nohama a tak mu ho i podává. V dalším záběru už je otočený normálně. (SONY_)
  • Když Robin (Cobie Smulders) sází svůj prsten do hry, tak ho položí na hromádku černých žetonů a prsten z ní následně spadne. Po chvíli je ale najednou položený na hromádce červených žetonů, aniž by ho přemisťovala. (SONY_)

Reklama

Reklama