Reklama

Reklama

Krutá rasa

  • Jihoafrická republika The Breed (více)
Trailer

Obsahy(1)

Chtěli strávit týden dovolené na exotickém ostrově. Jednoho z nich napadl zmutovaný pes a letadlo, kterým přiletěli, našli v troskách... Bratři Matt (Eric Lively) a John (Oliver Hudson) spolu plánují strávit týden dovolené. Společně se svými přítelkyněmi Nicki (Michelle Rodriguez), Sarou (Taryn Manning) a jejich kamarádem Noahem (Hill Harper) si chtějí užít trochu legrace a odpočinku na exotickém ostrově. Na místě je však brzy jeden člen výpravy brutálně napaden psem. Proto se rozhodnou, že ostrov raději opustí, jenže letadlo, kterým do tohoto ztraceného ráje přiletěli, nacházejí v troskách. A to není ta nejhorší zpráva. Mnohem děsivější je, že útok šelmy nebyl náhodný. Po ostrově se totiž pohybuje smečka zmutovaných psů, která rozhodně nemá zájem na tom, aby se výpravě podařilo uniknout... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

juta 

všechny recenze uživatele

Pes který štěká nekouše! Chytří to pejsánci, to se musí nechat a měli štěstí, že narazili na bandu, která na druhou stranu moc chytrá není. Jediné co si člověk zapamatuje je účast Michelle Rodriguez, jinak se časem zapomene, o čem to přesně bylo. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Hovorí sa, že pes je najlepší priateľ človeka. I mi máme doma psa a život bez toho malého chlpáča si už ani neviem predstaviť. Pes je najlepší priateľ človeka, pretože je milí ak potrebujeme, vie strážiť ak treba a ak je aspoň trochu vycvičený vie poslúchať na slovo. Ale keď si predstavíte poriadneho vlčiaka, ktorý je skoro ako vlk k tomu tak trochu zmutovaný nie je to žiadna sláva. Zmutovaný nemyslím, že vyzerá ako nejaký obor z dvoma hlavami... ale zmutovaný v tom slova zmysle, že im tak trochu prepína a radi by sa do vás zahryzli a určite aj o čosi viacej. Nečakajte žiadne lakacie scény, gore efekty či prekvapivý koniec. Možno sa vám zdá, že ide o ďalší tuctový film ktorých tu už plno bolo, je a bude. Ale toto má stále niečo iné čo tie ostatné nemajú(aspoň ja ho tak vnímam). Taký pohodový filmík na nudný večer. Bolo celkom zaujímavé sledovať aký sú ľudia vynaliezaví keď im ide o život a bolo ešte zaujímavejšie aký sú vynaliezaví aj tí zmutovaný hafani :) Asi takto nejako dopadne film, keď sa ho chytí režisérsky nováčik. K tomu dostane svokru vycvičených psov a trocha mu pomôžu tí skúsenejší. Ja som sa bavil. Pre mňa osobne príjemné, zabitie večera, ktoré nepotrebovalo určite desaťmiliónové rozpočty, ale vystačilo si s jedným nápadom, dvoma obstojnými hercami, dvoma či troma miestnosťami a výsledok je slušný, ničím fascinujúci hororový triller... Celá recenzia: TU ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Ideální horor pro milovníky psů. Psi zde nejsou zrovna prezentováni jako nejlepší přátelé člověka. Armáda z německých ovčáků vyšlechtila plemeno inteligentních zabijáků, kteří dají solidně zabrat partě mladých lidí, která přijela na ostrov prožít pohádkový víkend. Nic pro ochránce zvířat, protože psi jsou tu nelítostně decimováni basebalovou pálkou nebo končí pod koly rozjetého auta. Michelle Rodriguez a spol. hrají spolehlivě a nikdo z herců nebyl vyloženě nesympatický. Dozor nad vším si vzal Wes Craven, který film zaštítil svojí produkcí, a horor má vysoké obrátky, dobře natočené scény s krvelačnými psi, to vše podpořené dynamickým hudebním doprovodem. Většina filmu se odehrává ve dne, takže útoky psů jsou dobře vidět. Zklamal mě jen konec filmu, který byl takový nějaký nedotažený, určitě se nabízel nápaditější závěr. Kdyby totiž tvůrci přišli s nějakým perfektním závěrem, určitě bych se nebál dát plný počet. I tak si po tomto hororu rozmyslím pořídit si někdy v budoucnu psa a plánovanou koupi čivavy odkládám na neurčito. 80% ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Co to vyje v temném lese? Kynolog se hrůzou třese. Šaryk zvlčil, Bella sliní, Goro s Rexem mládež honí!" Aneb pes je prý nejlepší přítel ... hororového diváka. No, jak kdy. Nepříliš sympatičtí mládežníci s IQ 1/2 Lajky (a to všichni dohromady) se těšili na výlet a do chaty, jak si užijí povinné nudné kecy, koupání, chlast, sex a celkově, že bude psina. A byla. Jen škoda, že slintající pejsci mě moc nezaujali ani nevystrašili, to ten prašivej čokl sousedky u nás v činžáku, to je jinačí teror! Na toho by byl i Cesar Millan krátkej. Film docela nudil, vlastně mě pobavil jen drsoň Vilém Sorry Tell a jeho mistrovské zacházení s lukem. Moc pěkná trefa :-). ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Docela povedený survival horor. Příjemné prostředí a hezká příroda. Sice mám pár výhrad ale těm se u takových filmů nevyhneme. Je tam spoustu klasických klišé a taky by si mohli odpustit ty kecy okolo. Nejvíc mě ale dostal konec, ani se tomu nedivím pořád jsem čekla nějaký ten zádrhel. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nebylo to úplně nejhorší, na rok 2006 docela slušný, ale dneska už ničím nezaujme. Bylo cítit z kamery, že už je to přeci jen 14 let starý béčko, Michelle Rodriguez, kterou moc nemusím, tak tady ještě pohledná baba, chybělo více roztrhaných těl, největším plusem je smečka psů. Lehce zapomenutelný, slaboučký Horor. (Full HD, CZ DAB.) ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Není zrovna nejlepší nápad, vyrazit si s přáteli na ostrov, obývaný přespříliš přítulnými armádními hafany, aby nedošlo k mýlce, rozhodně nemají nic společného s dobračiskem maxipsem Fíkem. Tyhle potvory jsou chlupatý, naštvaný, věčně hladový parchanti, který víc než co jiného nesnášejí nějaký blbý Pedigree, co v televizi propaguje nějaká olezlá čivava (raději bych před nimi pomlčel o tom, že toho přerostlého potkana považuje taky za psa, to by je nasralo ještě víc), oni radši čerstvé masíčko, ze kterého kape teplá krev a zmínil jsem se již, že nejradši lidské. Osoby jenž byli vybráni, aby s řevem utíkali před nejlepším přítelem člověka ujdou, sice mě štve obligádní negr (to opravdu každý američan má za nejlepšího kámoše negra?), spíš mi záleží na obsazení ženských rolí, zvláště když jsou pouze dvě, dle mého soudu, má ideální herečka tohoto druhu filmu vlastnit, dlouhý nohy, pořádný kozy, které se při úprku budou pěkně houpat, musí umět správně vřeštět a svůdně se vlnit v bikinách, tady sem zklamán, ani jedna z hereček nesplňuje podmínky, prsa nemáji, nějaký extra fešandy to taky nejsou, řvou dobře, utíkají dobře, jen ten nejnižší pud u mě neaktivovali (však si rozumíme). Jinak ostrov pěknej, jen ta voda je nějaká žlutá, ale stejnak největší překvápkem zůstávají „roztomiloučcí“ pejsánci, tak proklatě drsný mrchy jsem už dlouho neviděl, žádný dobrácký bernardýni, do kterých musí štáb rýpat rožhaveným pohrabáčem, aby dostali aspoň trochu zlostný pohled, tyhle mrchy jsou ostrý jak břitvy Fredy Krugera. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

PSÍ VOJACI+CABIN FEVER Slušné. Nič nové to neprináša a rozhovory zašuštia papierom, ale akcie sú napínavé, ľakačky fungujú a niektoré likvidácie rozbesnených psov sú fakt husté... Trochu mi tam chýbalo viac nadhľadu - hlavne keď sa nič nedialo - ako napr.: "Prečo dávajú poistky vždy do pivnice?" Pre fandov KRVAVEJ HOSTINY odporúčam... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Velice, převelice slabý a nudný horor s nulovou hororovou atmosférou. Když jsem si o filmu přečetl, že to je o zmutovaných zabijáckých psech docela jsem se zaradoval, že po dlouhé době uvidím nějaký monster horor s alespoň dvoumetrovými hladovými bestiemi. O to větší bylo moje zklamání když jsem zjistil, že ve filmu jde hrdinům po krku jen několik naštvaných vlčáků. To byla první věc. Další mínus filmu jsou herci, kteří jsou nesympatičtí a nedokáží si získat diváka vůbec ničím takže se jim ani nedá nějak fandit a je vám úplně jedno kdo bude další na řadě. Další problém jsou stupidní dialogy (ale na to jsem si u hororů tak trochu zvykl). Pro někoho bude velké mínus i to, že ve filmu se nevyskytují žádné utržené končetiny nebo vyhřezlá střeva a film si vystačí jen s minimem krve. A asi nejhorší na filmu je to, že nemá ani nejmenší hororovou atmosféru takže se u něj ani nedá bát. Nejlepší na filmu jsou asi ti psi na kterých je vidět, že prošli dobrým výcvikem a občas je fajn sledovat jak se dostávají přes různé ploty nebo třeba skáčou z křídla letadla do vody. Pokud máte nějaký strach ze psů možná se i budete bát ale jinak ruce pryč. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

levnější,leč překvapivě zábavný skoro horor.scénář i postavy jsou sice občas neskutečně blbé,scénář dětinský a neuvěřitelně předvídatelný,však jako celek to nevyzní úplně blbě a asi tomu hodně pomohlo pár piveček a jointíků s přátely. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Takých psov by som zahnal vetvou. Veď to celé vôbec nedávalo zmysel. Keby boli natočení aspoň fakt besne, krvavo, s odpornými slinami tečúcimi z papule... Nič také nebolo. Normálni hafani sa chcú hrať, trocha ponaháňali pár mladých ľudí a oni utekajú ako o život. Ani trocha hororové to teda nebolo. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Výborný béčko!!! Skvělý humor, krásné prostředí, pár vynikajících kamerových záběrů, sexy Michelle Rodriguez, víc jak deset lekaček a především tlupa minimálně dvaceti psů, kteří byli různým křížením a genetickými pokusy změněni na krvelačné bestie. Musím smeknout před cvičiteli těch psů, protože digitál byl podle mě použitý jen v krajních případech, přišlo mi to hodně realistické. Popravdě ani moc nechápu tak nízká hodnocení. Napětí, humor, lekačky, krev, všeho tam bylo přesně tak, jak se sluší a patří a dokonce i scénář byl nadprůměrný. Celkově překvapení a spokojenost = 75% ()

Nettrass 

všechny recenze uživatele

S těmihle psy, žádná psina nebyla. A pak se říká, pes nejlepší přítel člověka...Možná si pejsci vzali k srdci, že láska prochází žaludkem a samou láskou se rozhodli místní spolek výletníků sežrat. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Po celú dobu projekcie som sa v duchu modlil k človeku menom ALEXANDRE AJA, ktorý by z tak skvelého a prevareného námetu vyžmýkal o niekoľko tried kvalitnejší film. A to všetko pri stávajúcom rozpočte, skvele vycvičených psoch, dokonalých exteriéroch, netalentovanej M. RODRIGUEZ a hlúpemu scenáru. Bohužiaľ CRAVEN sa rozhodol inak. Nie zle, len menej invenčne. Aj preto - celkom nezaslúžene - vyšumí tento skromný DVD počin v našich končinách načisto do stratena. TECHNICKÁ POZNÁMKA: TARYN MANNING je speváčkou kapely BOOMKAT a ich skladbu+video THE WRECKONING považujem za klenot. (30.11.2006) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je hodně solidní záležitost. Děj se odehrává sice na pěkném ostrově, ale diváci se musí spokojit především s jednou starou chajdou, lesem a armádním komplexem. Co bych tvůrcům trošku vytknul, tak že po úvodním mordu nastane asi půlhodinka takové polonudy, kdy se nic moc zajímavého neděje. Teprve s prvním pokousáním se nám to pohne směrem ku předu a já se s každým zavrčením těšil jako malé děcko co se bude dít tentokrát. Musím rovněž pochválit výkony psů, kteří byli o fous lepší než jejich lidští kolegové. Bohužel i zde jsme se mohli dočkat několika nelogických pasáží, které mírně sníží mé hodnocení. 7/10 ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Být ten film o něco starší a já ho vidět tak před deseti lety, v dobách, kdy jsem ještě stále měl panickou hrůzu (fobii) ze psů, asi bych z toho filmu byl strachy posraný. Tu panickou hrůzu jsem už překonal (díky svýmu psovi), ale i přesto je to dost dobrej film. Ty psi tam jsou děsivě nádherní. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Skvělý příběh krásny ostrov na dovolenou a slušná parta lidi ale vše se změní když krásné štěně se chce tulit, no a tak na povrch vychází vojenská pravda a spousta krvežíznivých psů, akce o přežití je nemilosrdná bolestivá a strach se nese v oblacích chválím tenhle skvostný snímek. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Další film z průměrných, ale pro mě vynikajících. Nápad i děj celkem slušný, herecké obsazení ale nic hvězdného. Film je zaměřen na vytvoření atmosféry, která může vystrašit, takže kvalita děje taky odpovídá této 'hororové' úrovni, ale jako horor bych ho rozhodně neoznačila. Film byl natočen dobře bez spousty vizuálních efektů s vynikajícími hereckými výkony všech psů. Příběh je spíše o přežití než o vysvětlování a pointě, takže je to spíše další snímek z řady klasických vyvražďovaček, ve které nechybí 'krásná' ženská, černoch a samozřejmě drsňák. Za shlédnutí ale rozhodně stojí. ()

Reklama

Reklama