Reklama

Reklama

Krutá rasa

  • Jihoafrická republika The Breed (více)
Trailer

Obsahy(1)

Chtěli strávit týden dovolené na exotickém ostrově. Jednoho z nich napadl zmutovaný pes a letadlo, kterým přiletěli, našli v troskách... Bratři Matt (Eric Lively) a John (Oliver Hudson) spolu plánují strávit týden dovolené. Společně se svými přítelkyněmi Nicki (Michelle Rodriguez), Sarou (Taryn Manning) a jejich kamarádem Noahem (Hill Harper) si chtějí užít trochu legrace a odpočinku na exotickém ostrově. Na místě je však brzy jeden člen výpravy brutálně napaden psem. Proto se rozhodnou, že ostrov raději opustí, jenže letadlo, kterým do tohoto ztraceného ráje přiletěli, nacházejí v troskách. A to není ta nejhorší zpráva. Mnohem děsivější je, že útok šelmy nebyl náhodný. Po ostrově se totiž pohybuje smečka zmutovaných psů, která rozhodně nemá zájem na tom, aby se výpravě podařilo uniknout... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

Yeosol 

všechny recenze uživatele

Docela fajn film na večerní posezení. Nebylo to možná až tak krvavý, jak sem očekávál, nebo lépe řečeno chtěl, ale i tak se tam našlo několik slušných scén u kterých sem se radostí pousmál. Obzvlášť když to jeden vlčák pěkně schytá šípem z luku, občas to některý pejsek schytá basseballovou pálkou, nebo jich pár převálcuje auto. Těch několik uštěkaných a uslintaných zabijáků co tam nahání herce jsou poměrně dost agresivní a útoky s krvelačnýma hafanama jsou dost rychlý a občas i nečekaný. A že chvilkama těch psů není málo. Obecně vzato mám psy velice rád, ale takovýhle zabijáky, bych fakt doma nechtěl. Tady jsem byl vůbec rád, když někdo zlikvidoval pár psů. Jako nic proti, ale tady to snad ani jinak nešlo, když vám jdou po krku ;-) Prostě celkem dobrá záležitost, jen tý krve a těch gore efektů mohlo být víc. ()

jondoe 

všechny recenze uživatele

velmi slabuck horor z nulovou atmosferou.a moc to mu nepomohla a v tomto filme bola asi najnevyraznejsia zo vsetkych moja oblubenkyna Michelle Rodrigues. ()

NICOX 

všechny recenze uživatele

Obecně si myslim, že točit film, ve kterym jsou "ti zlí" psi, neni dobrej nápad. Jelikož patřim mezi ty, co se svym psem sdílej i lože, tak se mi teda ne úplně dobře kouká na to jak to chudáci schytávaj pěstí, baseballkou, šípem... i když jsou "zmutovaný". Celkově to nebylo zas tak špatný jak se mi po první půlhodině zdálo, takže lepší 2*. 50 % ()

Chipsonator 

všechny recenze uživatele

Parádní béčko! Pokuď na letní večer hledáte nějaký béčkový akční film (schválně nepíšu horror), tak šáhněte po tady tomhle. Sice je to klasický příběh o tom že si banda přátel někam vyrazí, tam se to zvrtne, a pár z nich zakřičí... Sice nic originálního, ale i přesto jsem se u filmu bavil. Akce tam bylo dost, čtyři z pěti hrdinů mi byly simpatičští (blondýnu jsem moc nemusel), a hudba se mi taky hodně líbila (poslední dobou se mi líbí v každém filmu, zajímavé, buď mám štěstí na filmy s dobrou hudbou nebo mám tak hrozný vkus že mi všechno připadá dobré). Film má slušné tempo, stále se něco děje, není moc dlouhý takže tam nejsou žádné hluché pasáže. A teď se opět pozastavím u Michelle Rodriguez. Zaprvé pro všechny kteří říkají že moc krásy nepobrala (vypíchat vám oči), by se na tenhle film měli povině podívat, zadruhé její herecktý výkon byl opět skvělý a ukázala že disponuje opravdu dobrýmy fyzickymi přednosti, a zatřetí zase jsem se těšil na každou scénu s ní. Původně bych dal 60% ale opět zvyšuju za Michelle na 65%. ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Hororom by som to zrovna nenazval, skôr celkom solídny thriller. Hercov nekomentujem, v béčku sa herci hercami ani nazvať nedajú (česť výnimkám), ale musím pochváliť Michelle Rodriguez, ktorá netradične neprehrávala a bola celkom príjemná. Čakal som koninu a zmutované počítačové hafany, výsledok ma však prekvapil. V dobrom. A vyložene stupídna posledná scéna ma fakt zaskočila. Nie je to na zahodenie. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Na svoju dobu celkom slušný survivalík. Potešila aj Michelle Rodriguez, ktorá mala byť ťahákom filmu, aj keď na to moc nemá/nemala. Slušné spracovanie. ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Ty vole to bylo tak stupidní až to bylo výborný. Od úplného začátku jsem měl pocit, jak kdybych se díval na klasický černobílý horor ze čtyřicátých let, kde je nepřítelem monstrum. Bylo to natočený fakt divně. Jinak to bylo prima. Opravdu nekecám. Když si tak vezmu, tak jsem se celkem dost bavil, často i zasmál. Někdy vtipům černocha a sem tam byl problém s tím, že nějaký ten pes vypadal spíš roztomile, ale to se dá asi prominout. Pěkně bylo vždycky udělaný to, když na to psisko zaútočili. To vypadalo vážně suprově, dokonce velmi uvěřitelně. Po pravdě i příběh byl úplně v pohodě. Hudba taky nebyla špatná, spíš mě hrozně štvaly klasický zvuky, které měly vylekat. A ty postavy, hrozně dementní chování… 72/10 ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Po skvělém filmu Mezi vlky (2012) jsem se opět uchýlil ke zvířecímu hororu spíše kategorie B. I když rozhodně je to jeden z těch nadprůměrných. Krásná M. Rodriguez a celkem sympatické obsazení všech ostatních rolí. Bohužel, a to z filmu dělá B-čko, jsme se nevyhli tolika nelogickým částem, že kolikrát to ani ne rozesměje, ale už i naštve, protože máte pak pocit, že si z Váš tvůrci dělají srandu. Viz třeba věčně otebřená okénka auta apod. Příběh celkem standardní. Psí smečka neměla chybu, ti byli opravdu dobří. A ty genetické testy mě vytočily hodně, bez nich by to bylo lepší. No tak jsou ti psi prostě chytřejší no... Lekaček bylo požehnaně a občas mi i zamrazilo. Fakt jsem byl spokojen. Trochu mě zklamala ta poslední scéna, trapné. Ale 3* by bylo málo.... ()

woodsman 

všechny recenze uživatele

no nic extra cakal som viac s tym lukom to bola cista komedia ti jebe kde mali niake sekeri noze poriadne nic boha ja by som sa s tymi psami skurvenimi riadne pobil ()

Ricky_CZ 

všechny recenze uživatele

Zachraň se kdo můžeš! Ten pes má na sobě celou tubu vlasového gelu a chce si hrát! Tohle opravdu ne, na takový výplach mozku nejde být připravený...A to jsem se snažil...Hvězda z milosti pro Sáru, protože to ukončila zábavně a stylově... ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Úplně labilní film o krásných pejsákách. Strach z nich rozhodně nešel, natočeno to bylo hrozně a horrová atmosféra skoro žádná. Vůbec nechápu jak mohla svůj ksichtík tomuto hnusu propůjčit Michelle Rodriguez. 3% (viděno včera na Barrandově) ()

peto580 

všechny recenze uživatele

je mi ľuto ale toto som ani nedopozeral. Blbosť a nelogika v tomto už hodne, nechápem preto tých psov nekántrili. Ako ono sa to snaží a možno ak by som počkal do konca bolo by to viac fajn a dotiahlo sa aspoň na 2* ale za ten čas mi to nestojí. PS: čo čítam komenty tak sa skupinka pozviechala a začala hafanov likvidovať ale ako som vravel: nedopozeral som to pretože ma to skutočne nebavilo :( ()

zdenur 

všechny recenze uživatele

Survival horory mám rád, ale rasa mě celkem zklamala. Dalo se z toho vymáčknout o hodně víc. Vždyť to prostředí, čoklové a taky obsazení je parádní, ale ději něco chybí. Chybí tomu trošku šťávy, překvapení a logiky. ()

wampire23 

všechny recenze uživatele

Horor o roztomilých psíkoch, ktorí mali iba trošku hlad:D. Klasický horor, ktorý svojou klišoidnosťou príliš neprekvapí, akurát sú tu miesto zabijaka v ľudskej podobe ,,vraj" najlepší priatelia človeka:D. Je tam síce veľa nelogickostí a scenáristických dier, ale to pri takomto type filmu nie je ojedinelé a človek to už berie ako samozrejmosť. Odporúčané deviatimi z desiatich kynológov. ()

majo_svk 

všechny recenze uživatele

Snímok Krutá rasa je síce príbehovo stupídny ako väčšina hororov, avšak scény (niekedy nelogické) s milučkými havkáčmi sú úžasné, uveriteľné a predovšetkým naháňajú strach. Ak ste sa doteraz báli psov, po zhliadnutí filmu sa ich budete báť ešte viac. ()

Mania 

všechny recenze uživatele

Proč v každém filmu, kde někoho/něco geneticky pozmění, se hned objeví hláška "hráli si na boha"? Už je to trochu omšelé. Film byl předvídatelný a hlavně první seznamovací polovinu poměrně nudná. Akce byla dobrá, psi byli úžasní. Konečně to nebyla jen zmutovaná prašivá monstra, ale pejsci k pomazlení. Konec překvapivý. ()

Reklama

Reklama