Reklama

Reklama

Krutá rasa

  • Jihoafrická republika The Breed (více)
Trailer

Obsahy(1)

Chtěli strávit týden dovolené na exotickém ostrově. Jednoho z nich napadl zmutovaný pes a letadlo, kterým přiletěli, našli v troskách... Bratři Matt (Eric Lively) a John (Oliver Hudson) spolu plánují strávit týden dovolené. Společně se svými přítelkyněmi Nicki (Michelle Rodriguez), Sarou (Taryn Manning) a jejich kamarádem Noahem (Hill Harper) si chtějí užít trochu legrace a odpočinku na exotickém ostrově. Na místě je však brzy jeden člen výpravy brutálně napaden psem. Proto se rozhodnou, že ostrov raději opustí, jenže letadlo, kterým do tohoto ztraceného ráje přiletěli, nacházejí v troskách. A to není ta nejhorší zpráva. Mnohem děsivější je, že útok šelmy nebyl náhodný. Po ostrově se totiž pohybuje smečka zmutovaných psů, která rozhodně nemá zájem na tom, aby se výpravě podařilo uniknout... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

castor 

všechny recenze uživatele

Většinou bojují se žraloky, občas se lvy či tygry, tentokrát vysílá naštvaná příroda smečku zmutovaných psů. Těžko hledat nějakou hloubku, prostě stačí vypnout mozek, doufat, že některá z děvčat ukáže víc než jen vrtění zadkem v plavkách a že tvůrci vymyslí pár dravých nápadů. A vlastně i jo. Výhodou je, že se na nic moc nečeká. Útoky šelem nejsou zlé, scénáristické přehmaty se najdou, pár hloupostí taky, nicméně to má docela spád, je to krátké a účinné. A možná to budu mít někdy rád i na tři hvězdy. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Dva bratři, mezi nimiž to tak úplně neklape, se vydají společně s několika přáteli na ostrov, na němž zdědili chatu po strýci. Ostrov však sloužil jako tajná vojenská laboratoř pro vývoj a výcvik psů. Výsledkem je opuštěné místo, které obývá smečka inteligentních psů, co napadají vše živé. Jejich útoky jsou koordinované, brutální a málokdo je přežije. Když odplave letadlo, kterému u mola psi přehryzali lano, zabarikáduje se skupina v chatě. Je jen otázkou času, kdy se psi nakonec dostanou dovnitř. Pronásledování psy a útoky jsou velmi zdařile udělané. Boj o život v garáži, domě a pád na kolotoč. Je jisté, že všichni rozhodně nepřežijí. Divák si může tipovat, zda bude naplněno klišé s blondýnou, i když v úvodní scéně je jasné, že smrt si nevybírá. Věrohodné je i účtování se psy - sestřelení šípem, údery pálkou, sražení o sloupek. Boj o přežití je důležitější než příběh, který v rámci žánru nic nového nepřináší. Původní hodnocení ponechávám, anžto z rozzuřených psích bestií mi vždycky běhá mráz po zádech. p.s. oficiální obsah je blábol. Žádné letadlo v troskách se nekoná... ()

Reklama

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Absolútne nevyužitý potenciál. Lakačky sú natočené zle. Sú príliš tiché a predvídateľné. Každý predsa vie, že najviac sa vždy zlakneme zvuku a až potom ide obraz. Takmer všetko sa odohráva za denného svetla a pritom to správne nasvietenie v tme by robilo divy. Postavy sú absolutne dementné a ich konanie nepochopiteľné. Proste taká blbina, ktorá by v správnych rukách mohla byť slušným hororom. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Takovýhle pejsky bych nechtěla mít doma :o) Inovace Útoku z hlubin, jen se žraloci vyměnili za pejsky. Dalo by se tomu uvěřit, páč psi jsou dost inteligentní zvířata a i bez genetické úpravy dokážou pod vedením lidí ledacos a když mají hlad, že? :o) Ale ono si to musí hrát na něco víc, škoda. Málem jsem se i bála :o) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Aj keď je to len horror typu 'ďalšia partia debilkov v odrezanej časti sveta čelí smrteľným hrôzam', tak na mňa to zapôsobilo pôsobivo. Hlavne nápad z psíkmi bol naozaj spracovaný dostatočne dobre na to aby ma sa pár krát poriadne trhlo z kresla a povedal som si: toto bola parádna ľakačka. Krátke, nechutné, správne vygradované a práca a natočenie záberov s tými beštiami psami je naozaj kus dobrej roboty. Neraz ma zamrazilo už len na pohľad vrčiaceho čokla. Príbeh jednoduchý ako facka, no aspoň sa zbytočne a múdro nepokúšal o niečo viac. 75%. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (16)

  • Pro natáčení filmu bylo vybráno 29 psů, o se které staralo 10 trenérů. Trenéři strávili přípravou psů na film 8 týdnů. (Cheeker)
  • Aby psi vypadali špinaví a neudržovaní, bylo použita směs bahna, laku na vlasy a glycerolu. (Cheeker)
  • Shodou okolností herečka Michelle Rodriguez, která ve filmu hraje postavu Nicki, začala rovněž hrát v seriálu Ztraceni. (Stocki)

Reklama

Reklama