Reklama

Reklama

Krutá rasa

  • Jihoafrická republika The Breed (více)
Trailer

Obsahy(1)

Chtěli strávit týden dovolené na exotickém ostrově. Jednoho z nich napadl zmutovaný pes a letadlo, kterým přiletěli, našli v troskách... Bratři Matt (Eric Lively) a John (Oliver Hudson) spolu plánují strávit týden dovolené. Společně se svými přítelkyněmi Nicki (Michelle Rodriguez), Sarou (Taryn Manning) a jejich kamarádem Noahem (Hill Harper) si chtějí užít trochu legrace a odpočinku na exotickém ostrově. Na místě je však brzy jeden člen výpravy brutálně napaden psem. Proto se rozhodnou, že ostrov raději opustí, jenže letadlo, kterým do tohoto ztraceného ráje přiletěli, nacházejí v troskách. A to není ta nejhorší zpráva. Mnohem děsivější je, že útok šelmy nebyl náhodný. Po ostrově se totiž pohybuje smečka zmutovaných psů, která rozhodně nemá zájem na tom, aby se výpravě podařilo uniknout... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Další zabijačka na odlehlém místě plná násilí, dobře natočených scén, vcelku slušné atmosféry a s čistě zdegerenovanými a pečlivě zmutovanými psy, kteří si neberou servítky a trhají cokoliv se naskytne, skákají kdy se jim zachce a celkově jsou nesmírně inteligentní. Herci taky nejsou zas tak špatní a fakt že v celém filmu hraje sotva pět lidí naznačuje, že toto bude spíš komorní horror, leč není tomu tak. Napínavých scén je tu celá řada a na debutanta Nicholase Mastrandrea je to překvapivě úspěch, který se počítá. při sledování filmu ne, že bych měl strach i když jsem párkrát nahnáno měl. Ona je to jako obvykle vcelku blbost a otevřená okna v autě když je honí kopa zbídačenejch psů není nic neobvyklého a je toho víc, ale když se toto všechno přejde máme tu vcelku zábavný, na mysl nenáročný a napínavý horůrek, který z týdeního výletu jedné spokojené party udělá žhavé peklo, už jen přitopit... --- Auto který dřív bylo ponorkou. Myslíš že vůbec chytne? - Jestli ucítíš benzín tak utíkej - To díky. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Natural horror, po kterém neštěkne ani pes, protože chcípnul už při expozici postav. Když Robin Nehood napnul tětivu a ve zpomaleném záběru jen těsně minul terč, co vrčel vedle lýtka přítelkyně jeho bratra a o pár minut později, neztrácejíc sebevědomí, vystřelil znova a šíp s přivázaným provazem trefil rám okna jen půl metr od její hlavy, objevil se nečekaný černohumorný potenciál. Místo Breed by se to jmenovalo Bowstring a ten co si hraje na Boha Legolase by postupně všechny své přátele omylem sprovodil ze světa za nechápavého pohledu němých tváří. Jenže tvůrci to chtěli jinak, takže nakonec na medvědu dojede paní Torettová a kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp. Nejlépe s vyceněnými zuby.. ()

Reklama

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Další film z průměrných, ale pro mě vynikajících. Nápad i děj celkem slušný, herecké obsazení ale nic hvězdného. Film je zaměřen na vytvoření atmosféry, která může vystrašit, takže kvalita děje taky odpovídá této 'hororové' úrovni, ale jako horor bych ho rozhodně neoznačila. Film byl natočen dobře bez spousty vizuálních efektů s vynikajícími hereckými výkony všech psů. Příběh je spíše o přežití než o vysvětlování a pointě, takže je to spíše další snímek z řady klasických vyvražďovaček, ve které nechybí 'krásná' ženská, černoch a samozřejmě drsňák. Za shlédnutí ale rozhodně stojí. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Po celú dobu projekcie som sa v duchu modlil k človeku menom ALEXANDRE AJA, ktorý by z tak skvelého a prevareného námetu vyžmýkal o niekoľko tried kvalitnejší film. A to všetko pri stávajúcom rozpočte, skvele vycvičených psoch, dokonalých exteriéroch, netalentovanej M. RODRIGUEZ a hlúpemu scenáru. Bohužiaľ CRAVEN sa rozhodol inak. Nie zle, len menej invenčne. Aj preto - celkom nezaslúžene - vyšumí tento skromný DVD počin v našich končinách načisto do stratena. TECHNICKÁ POZNÁMKA: TARYN MANNING je speváčkou kapely BOOMKAT a ich skladbu+video THE WRECKONING považujem za klenot. (30.11.2006) ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jak to již bývá, když se skupina amerických teenagerů (i když tady již přistarších) rozhodně strávit víkend na odlehlém místě (zde na opuštěném ostrově, kde jakási vláda dělala genetické pokusy). Vždycky se objeví NĚCO, co si ze skupiny udělá příjemné zpestření a dobrou večeří - ať jsou to zombie, mimozemšťani, a nebo jako tady geneticky modifikovaní pejsci .... Scénáristovi si docela zahrává s pohlavně-rasistickou diskriminací, protože pejsky nechá zbaštit jediného černocha a pokousat obě dívky, zatímco pánové (i když, možná to jsou homosexuálové?) vycházejí ze soubojů bez škrábnutí ... Ale jinak ptákovina na n-tou... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (16)

  • Přibližně ve 33. minutě filmu, kdy Noaha (Hill Harper) pronásleduje několik psů, se po jeho pádu mění pozice jeho brýlí. Když se zvedá ze země, brýle si sundává, v dalším záběru má brýle opět na hlavě. (masekjc)
  • Shodou okolností herečka Michelle Rodriguez, která ve filmu hraje postavu Nicki, začala rovněž hrát v seriálu Ztraceni. (Stocki)
  • Aby psi vypadali špinaví a neudržovaní, bylo použita směs bahna, laku na vlasy a glycerolu. (Cheeker)

Reklama

Reklama