Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sopeční experti zjišťují, že den zúčtování přichází, jejich předpověď se stává reálnou, série mocných erupcí ohrožuje svět. (Intersonic)

Recenze (10)

Cival odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímavé, patetické závěry mi u áček trhají uši, tady ty chorály a pětiminutový proslov prezidenta, napálený pod "atomovou zácharnu" země, byly jedinou záchranou odlišující od Top hrůzy jménem Varan vs. Kobra. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Standartní katastrofická tv sračka, ale v tomto případě to občas místy i dokázalo pobavit. A dokonce to šlo i bez újmy dokoukat. Hodnocení tady mi tudíž přijde zcela adekvátní a já se s ním shoduji.30% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Málo dobrého pro úspěch, takové filmy jsou jistoty nudy a neuspěchu ale někdy dokáže hodně překvapit. ()

J0hny5 odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo mi líto i pár korun, které jsem za to vyhodil. To by to člověk musel vidět jako první film v živote a nesměl by mít žádnou představu o tom jak další filmy vypadají aby se to někomu v dnešní době líbilo. Od herců až po špatný efekty mně to vůbec nezaujalo. 7% ()

dobso odpad!

všechny recenze uživatele

Absolútne nulové efekty. Absolútne nedôveryhodný dej, ktorý nemá nič spoločné zo skutočnosťou. Samotná erupcia môže nastať náhle, ale to v geologickom čase znamená týždeň. Nikdy nie pár sekúnd. Chýbajúce harmonické chvenie dáva film ešte nižšie. Mám rád filmy o sopkách, ale toto bolo hrozné. Dúfam, že sa na filme nepodieľal žiadny odborník, lebo buď ho nemožno nazývať odborníkom, alebo už dávno si hodil slučku. ()

mijano odpad!

všechny recenze uživatele

Ježiši, amíci zas zachraňujú svet. Utopistické spracovanie uotpistickej témy. Bože, kde by bol svet, keby nás amíci stále nezachraňovali. ()

Vital 

všechny recenze uživatele

Katastrofických filmů je už habakuk,a v dnešní době,plné rozmanitých triku a speciálních efektů už není problém točit katastrofické filmy,které vypadají trochu reálně,což je vlastně úplný opak Magmy.Toto "dílo"jsem ve skutečnosti vůbec nedokoukal,protože dívat se na tak ubohé triky,to bych buď musel tento žánr zatratit,nebo si zkazit celý den. ()

Kubo90 odpad!

všechny recenze uživatele

Šokujúci úkaz: výskumníci odoberajú vzorky z hory sopky, ktorá viditeľne nie je sopečného pôvodu. ()

Mach Tom 

všechny recenze uživatele

Dávám jednu hvězdičku za snahu v tom že se někteří herci alespoň pokoušeli hrát. Jinak film od začátku předvídatelný a inteligence některých postav zoufalá a i kdyby plán na záchranu světa vyšel tak by tak jako tak uvrhl svět do nové doby ledové. Protože takové množství popílku by nešlo bez následků. Jenže sopky se ve filmu chovají jak zapálená otýpka slámy s kouřem, který se vždy rozptýlí. ()

Reklama

Reklama