Reklama

Reklama

Yasuwa minyeo

  • Jižní Korea 야수와 미녀 (více)

Obsahy(1)

Min-a Shin (Hae-jo) je slepá a má velice hodného přítele Seung-beom Ryu (Dong-gun), který jí ale neříká pravdu o svém vzhledu, protože se bojí, že by pro ni nebyl dost hezký. Avšak díky operaci může Hae-jo zase vidět. Dong-gun se zamotává do dalších a dalších lží a pořád se mu nedaří dostat se z nich ven. Ke všemu se začne o Hae-jo zajímat policajt Kang-u Kim (Jun-ho), který se do ní zamiluje. O získání Hae-jo tak vzniká zajímavé soupeření. (Laputa)

(více)

Recenze (27)

tombac 

všechny recenze uživatele

Mladičká Hae-joo nevidí. Společnost v nelehkém každodenním žití plném tmy ji často dělá nikdy nespatřený dobrodinec Dong-gun. Hae-joo ho zbožňuje. V jejích představách je Dong-gun dokonalým fešákem. Jenže ve skutečnosti... Bylo by chybou se těšit na Yasuwa minyeo jako na další nefalšovanou korejskou romantiku. Té je ve filmu, co by se za nehet vešlo. Drtivou převahu v něm má komediální složka, vcelku svěží a povedená, díky které se na film skutečně hezky dívá. Yasuwa minyeo sice nehřeje, ale fanouška korejských snímků dokáže pobavit a potěšit. 7/10 ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Chlapík chodí so slepou, ale tá ma šťastie a čaká ju operácia po ktorej bude vidieť. Super no nie? Lenže chlapík nie je žiadny krásavec a tak má strach jak na neho zareaguje a začne sa jej všemožne vyhýbať až si vymyslí, že je kamarát jej milého. Námet poskytuje dostatok príležitostí na zábavné situácie. Ale namiesto prepracovaného situačného humoru tvorcovia stavili na priamočiary prízemný humor na pubertálnej úrovni. Takže postavy všemožne pištia a rôzne sa xichtia a zo sekundy na sekundy vymýšľajú blbosti, aby sa jeden druhému mohol vyhnúť. Takže nakoniec sa v tom stratí aj to, že chlapík podľa mňa nie je žiadny Quasimodo, ktorý by sa musel za svoj vzhľad hanbiť a jeho sok v láske, ktorý a byť za krásavca, mi oveľa krajší nepripadal. Ale možnože to ako chlap neviem dostatočne posúdiť. Aspoň že vďaka hercom sú postavy sympatické, takže aj keď to miestami trochu preháňajú, tak som im držal palce, aby sa dali dokopy. Nádherná Min-ah Shin a celkom vtipný Seung-beom Ryoo. Dokonca aj sok v láske nakoniec nie je žiadny parchant. Za zmienku stojí ešte zábavná postava gangstera, ktorý sa chce pomstiť tomu sokovi za to, že zatkol celý jeho gang a nakoniec sa stane spojencom hlavného hrdinu. Nepáčilo sa mi ešte to, že po odhalení pravdy nasleduje ešte ďalších 20 minút, kým sa konečne hlavný hrdina dokope k tomu, aby sa osmelil a konečne začal o svoju lásku bojovať. Takže celkovo to je taká mierne nadpriemerná pubertálna komédia v ktorej sa vôbec netlačí na citové vydieranie. 6/10. ()

Reklama

May 

všechny recenze uživatele

Mozna by se korejske romanticke komedie mely prestat snazit prekonavat samy sebe a byt za kazdou cenu originalni. Snizeni se k epizodnimu humoru a velice nepravdepodobnym okolnostem, na kterych stavi cely dej, jim moc neprospiva a i presto, ze se na takovy film povetsinou kouka hezky a v cloveku mily pocit vyvola, nikde uvnitr skutecne nehreje.7/10 ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Rozhodně bych to nenazývala komedií, protože k smíchu tady toho moc není. Jedná se ale o hezký příběh o lásce. Je třeba brát některé věci s nadsázku..Dong-gun totiž není až tak úplně ošklivý jak hraje a některé situace jsou až moc náhodné. Každopádně pár minut před koncem jsem nevědomky pustila slzu, takže dojemné to určitě bylo. Nechci si ani představovat, jak by tenhle příběh pojali v USA..slabších 5*. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Celkem milá pohodová komedie, která ale doplácí na zbytečně dlouhou stopáž a neustálý protahování setkání dvou hlavních postav, což vyústí v to, že sem si každou chvilku řikal, že už to prostě musí přijít a ono stále nic, až mě nakonec ten stereotyp začal trochu vadit a možná i nudit, ale díky vytlemenýmu Seung-beom Ryu a scénkám se zabijákem sem se bavil i tak dobře. 3,5* ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama