Reklama

Reklama

Happy Tree Friends 3 - Třetí úder

(video kompilace)
  • USA Happy Tree Friends: Volume 3: Third Strike
všechny plakáty

Obsahy(1)

Třetí díl šokujících animovaných příběhů... TŘETÍ ÚDER Happy Tree Friends jsou roztomilá plyšová zvířátka, jejichž každodenní dobrodružství končí katastrofou. Nezáleží na tom, jak nevinně jejich den začíná, ale vždycky končí ublížením na zdraví nebo smrtí. (oficiální text distributora)

Recenze (50)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Lošťomilá žvížáťka a jejich přetěžký život. Nápadité, hravé, vynalézavé, brutální, (ne)vhodné pro celou rodinu a především nehorázně vtipné. To vše navíc vyšperkované geniální chytlavou úvodní znělkou. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Konečně normální seriál !! ,-)) ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Treti a posledni soubor tentokrat 14 epizod o veselejch zviratkach si porad drzi stejnou kvalitu a smrti jsou porad originalni. ()

whack

všechny recenze uživatele

Úplne zbytočná zvrátenosť inšpirujúca deti k týraniu zvierat. Deti, ktoré vyrastajú na takýchto seriáloch, nemôžu byť normálne. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Další skvělá série dílů, opravdu jeden lepší než druhý. Dávejte si prosím bacha na to, kterou nohu máte zaklíněnou pod stromem a kterou ne, ať nepřijdete o obě. :D ()

Jacinda odpad!

všechny recenze uživatele

Je to divné, ale mě to nepřijde ani směšné, ani zábavné. Nesnáším tuhle nechutnou zrůdnost inspirující děti k ubližováním zvířatům ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Tak brutalní, tak nechutné, tak škodolibé, tak morbidní, tak záludné, tak krvežíznivé, prostš ... tak HAPPY. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak ani do třetice nezklamalo duo režisérů Rhode Montijo a Kenn Navarro a opět si pro nás připravilo pěkně brutální podívanou. Zvířátka budou opět umírat v krutých bolestech, jejich vnitřnosti budou létat vzduchem společně s gejzíry krve – no prostě série Happy Tree Friends si drží vysoko stanovenou laťku po celou dobu a já byl s „násilnými krátkými příběhy“ většinou naprosto spokojený. Jen občas jejich kvality kolísala, ale i tak opět nadprůměrná záležitost a určitě se k tomuto animovanému „seriálu“ zase vrátím. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Kdo by neznal melodii: lalalalalalala..... I když, já osobně jsem se o tomto seriálu dozvěděl teprve nedávno! Je skoro dokonalý. A proč skoro? No, protože je na můj vkus až moc brutální. Poslední dobou mě zpříjemňuje cestu autobusem, protože si tento seriál nahrávám do mobilu. Jedna historka: Koukám na seriál v buse a vedle mě sedí jedna starší paní. No a já mám v uších sluchátka. Po chvíli u mě došlo k smíchu a ta paní se samozřejmě zeptala. „Čemu se pane tak smějete?“ A já: „Zrovna koukám na jeden suprovej seriál!“ Dneska jsem viděl už 43 epizod! V každé epizodě, která trvá cca minutu a půl je tolik krve, že by i americké akční filmy mohli závidět. Nedoporučuji se na to dívat dětem do 10 let, protože v každém díle upadne někomu hlava :-). Zrovna dneska jsem viděl díl, jak jeden plyšák lovil ryby a druhej plyšák plaval pod vodou a ten, co ty ryby lovil, tak toho pod tou vodou zachytil a vytáhl jen hlavu :-). No a na závěr, aby ten díl byl opravdu brutální, tak ještě z vody vyskočil mečoun, který proletěl rybářovi hlavou :-). Prostě maso! ()

Reklama

Reklama