Reklama

Reklama

Pařba v Jersey Shore

(pořad)
  • USA Jersey Shore

Obsahy(1)

MTV zaměřilo svůj objektiv na řadu nezapomenutelných postav ve své nejnovější sérii Pařba z Jersey Shore. MTV sleduje osm mladých lidí, kteří se přestěhovali na jedno z nejoblíbenějších horkých míst, kde se oddávají všem možným radovánkám, ale dochází zde i k nečekaným zvratům a dramatům. (oficiální text distributora)

Recenze (24)

MirINDay 

všechny recenze uživatele

Jak to tady tak čtu, jsou dva druhy lidí - ti kteří pořad milují a ti, kteří nenávidí. Prostě a jednoduše: pořad pro mladé, jejichž životní styl se alespoň trochu přibližuje ke stylu hlavních protagonistů. V každém díle s stane něco, čemu se prostě musíte od srdce zasmát, ať už je to hloupé nebo ještě víc hloupé. Na závěr bych rád všem haters nadhodil frázi z jednoho dílu South Parku, který se zaměřuje na tenhle pořad: "It´s a Jersey thing!", aneb, tomu prostě nemůžeme rozumět. ()

dud 

všechny recenze uživatele

V téhle šílené show sledujeme skupinku Italo-Američanů - tzv. Guidos, kteří si vyrazili především užívat do Jersey shore(druhá série se odehrává v Miami) a čas od času tam i pracovat. Abych byl přesný, šílená není ani tak show samotná, jako spíš její protagonisté, "užívání si" představuje každodenní ožíračku spojenou s lovem kohokoliv povolného a následnými sexuálními orgiemi a pracovní proces téměř neuvidíme, protože k práci mají všichni ze skupiny po opici značný odpor. Přestože to zní prázdně jako Snookiina hlava, funguje show překvapivě dobře a pokud překonáte počáteční odpor k pořadům z produkce MTV, nebudete se brát moc vážně a sžijete se s "hrdiny", budete se královsky bavit (a to především ve druhé sérii). The Situation a Pauly D totiž dokáží být překvapivě zábavní, dívky jsou vtipné hlavně kvůli své tuposti a nezměrné sebestřednosti a zbytek osazenstva je vtipný díky situacím, do kterých jsou schopni se dostat. Důležité zkratky: GTL, MVP, DTF, IFF, WTF! ()

Reklama

Timy68 odpad!

všechny recenze uživatele

Jersey Shore je jen další výplod někoho opravdu znuděného... Nevidím důvod, proč bych s tímhle seriálem, plným bezmozkových, puberťácky se chovajících dětí, měla zahazovat jedinou minutu života. Když jsem tuhle hloupost jednou udělala, abych se koukla, o čem to vlastně je, měla jsem sto chutí jít a každému tam pár vlepit, aby se vzpamatovali... To, že jsou v nějaké přitroublé realityshow neznamená, že se můžou chovat jako králové světa. Ztráta času ! ()

KatyBitch 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděla první díl tak jsem si uvědomila že právě teď jde svět to sraček, ale čím víc epizod jsem viděla tím víc jsem si to oblíbila.Občas jsem si přála umět se rvát jako Jwoww se Sammi. Já si to dokonce stahovala hned po odvysílání v USA stalo se mi z toho guilty pleasure. A dokonce jsem se pak dívala i na Plány Paulyho D a Snooki and Jwoww. jsem šílenec zvažuji pobyt v bohnicích. ()

xxSmoldaxx 

všechny recenze uživatele

Naprosto chápu rozporuplné hodnocení stylem 5* nebo odpad. Né každý má na takovou show žaludek, ale co se týče mě, musím říct, že se většinu dílů královsky bavím. Situace, do kterých se "hrdinové" dostávají, jsou kolikrát naprosto geniální a já se nemůžu přestat smát. V každém díle jsou hádky samozřejmostí...77% ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Pořad je prezentován jako reality show, avšak na videoserveru YouTube se objevilo video, které naznačuje opak. Moderátor v něm ukazuje scénu ze čtvrté série, kde Snooki a Deena vyrazili do klubu, zatímco všichni šli domů. Tam na ně Barman začal házet kostky ledu. Ty však podle záběrů letí z jiné strany, a to zprava od producentky, která má později také Snooki říkat, co má dělat. (Dlee)
  • Každá nová série pořadu překonává rekord v počtu sledovanosti. Zatímco první sérii sledovalo 1,38 milionu diváků, druhou sérii si nenechalo ujít 5,25 milionů diváků. Ke třetí sérii usedlo 8,45 milionů lidí a čtvrtou dokonce 8,78 milionů. Ve své době se tak pořad stal nejsledovanější reality show, která kdy byla natočena. (Dlee)
  • Dům „pařmenů“ je možné nalézt v Jersey Shore na adrese 1209 Ocean Terrace. Z domu se během tří let stalo turistické centrum, a to nejen díky podnebí, atrakcím a klubům, ale také kvůli protagonistům. Přespat je v domě možné za 3000 amerických dolarů. (Dlee)

Reklama

Reklama