Reklama

Reklama

Pařba v Jersey Shore

(pořad)
  • USA Jersey Shore

Obsahy(1)

MTV zaměřilo svůj objektiv na řadu nezapomenutelných postav ve své nejnovější sérii Pařba z Jersey Shore. MTV sleduje osm mladých lidí, kteří se přestěhovali na jedno z nejoblíbenějších horkých míst, kde se oddávají všem možným radovánkám, ale dochází zde i k nečekaným zvratům a dramatům. (oficiální text distributora)

Recenze (24)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Banda hovad, co znají jen fitko, solárko a kalby... a občas si tam ženské trhaj vlasy. Aneb kde jinde uvidíte lidi, chovat se jako zvířata? Dobře, možná v Chánově, ale komu by se tam chtělo... ()

Beagle odpad!

všechny recenze uživatele

Když máme už i Jersey Shore a Snookie, cítím se konečně jako v opravdu globalizovaném světě....:) ()

Sinn odpad!

všechny recenze uživatele

OMG I LOVE IT, I WANNA BE THERE, I WANNA BE ´EM! To je tak úchvatný pořad, u prvního dílu jsem jen nevěřícně kroutila hlavou a smála se, teď na konci série mi už přirostli k srdci a bude se mi snad i stýskat. Big fake boobs, big fake hair, big muscles, lots of sunbeds, no style. Geniální. A nejgeniálnější ze všech je JWOW (kůl nick), která si nad svoje obrovský strašidelný umělý kozy a pod svoje obrovský strašidelný umělý dvoubarevný vlasy pověsí náušnice a náhrdelníky Coco Chanel. Ta se obrací v hrobě. Nebo Snookie? Metr dvacet, napoleonskej komplex. Ti metroušci jsou strašní všichni, to ani nestojí za zmínku. ////// Kam kráčíš, MTV? ()

wafc 

všechny recenze uživatele

Taky chci, aby náplní mého dne bylo fitko, chlastání a chrápání s jinou účastnicí. Tohle je fakt show, která tě urazí a zároveň chytne nebo odradí. Mně to docela chytlo. ()

The Viper odpad!

všechny recenze uživatele

Když vidím takové lidi, tak se nedivím tomu, že takový Hitler dělal megačistky. Toto jsou zbytečné existence, které lze vyplodit jen v Americe. Teda bohužel už se to dostalo i k nám. ()

I.AM.NOT 

všechny recenze uživatele

Zmrzlináři se stylem života solárko-fitko-pařba mi přirostli k srdci a vždycky nevěřícně kroutím hlavou, jak může MTV produkovat takovéto "reality" show. Bohužel žiju asi v jiné realitě. Sakra. (Že má Snooki velkej zadek?!) ()

Domec 

všechny recenze uživatele

Jersey Shore je takovy guilty plesure. Vsichni jsou tam uplne vymazany, furt jenom parej, nadavaj, chrapou mezi sebou, ale presto se clovek na to obcas rad podiva. ()

xxSmoldaxx 

všechny recenze uživatele

Naprosto chápu rozporuplné hodnocení stylem 5* nebo odpad. Né každý má na takovou show žaludek, ale co se týče mě, musím říct, že se většinu dílů královsky bavím. Situace, do kterých se "hrdinové" dostávají, jsou kolikrát naprosto geniální a já se nemůžu přestat smát. V každém díle jsou hádky samozřejmostí...77% ()

Loooki 

všechny recenze uživatele

Vďaka za JS, pretože vďaka nemu vznikli skvelé paródie, konkrétne "South Park", SNL a vsuvka u Jimmyho Fallona. ()

AngelG 

všechny recenze uživatele

Ano, já vim.. je to nehoráznej shit, o tom se s nikym hádat nebudu. Ale mě to prostě baví. :D A faktem je, že mi ta banda plastiku a opalovacího spreje s příšerným přízvukem, prostě přirostla k srdci. Takže pro mě je to takový naprostý guilty pleasure, kdy člověk může totálně vypnout, nepřemýšlet a prostě se jenom bavit.. A přesně to je účel reality show, jako je tahle, tak why the hell not.. ;) ()

dud 

všechny recenze uživatele

V téhle šílené show sledujeme skupinku Italo-Američanů - tzv. Guidos, kteří si vyrazili především užívat do Jersey shore(druhá série se odehrává v Miami) a čas od času tam i pracovat. Abych byl přesný, šílená není ani tak show samotná, jako spíš její protagonisté, "užívání si" představuje každodenní ožíračku spojenou s lovem kohokoliv povolného a následnými sexuálními orgiemi a pracovní proces téměř neuvidíme, protože k práci mají všichni ze skupiny po opici značný odpor. Přestože to zní prázdně jako Snookiina hlava, funguje show překvapivě dobře a pokud překonáte počáteční odpor k pořadům z produkce MTV, nebudete se brát moc vážně a sžijete se s "hrdiny", budete se královsky bavit (a to především ve druhé sérii). The Situation a Pauly D totiž dokáží být překvapivě zábavní, dívky jsou vtipné hlavně kvůli své tuposti a nezměrné sebestřednosti a zbytek osazenstva je vtipný díky situacím, do kterých jsou schopni se dostat. Důležité zkratky: GTL, MVP, DTF, IFF, WTF! ()

swoulen 

všechny recenze uživatele

Přes počateční odpor a překonání fobie z oranžových lidí a otřesné kolotočářské módy musím přiznat, že mě to docela baví. Ale to, že mě to baví, neznamená, že se s tím ztotožňuju. ()

DandaPiper 

všechny recenze uživatele

Parta blbečků, kde všichni jsou namyšlení, nehledě na to, jak moc jsou tady chlapy namakaní a holky vyžraný, snažící se nacpat do xs velikostí. Je to taková ubohost, že to nemůžete nemilovat. ()

Reklama

Reklama