Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nadaná holčička Akeelah, intelektuálně převyšující své vrstevníky se dostává, po povinném školním kole spelování, do rukou bývalého učitele, který v Akeelah vidí veliký potenciál vyhrát celostátní soutěž. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

Macbeth 

všechny recenze uživatele

Natolik prijemny snimek, ze mensi nedostatky v podobe ucinne nadsazenosti (hlavne v posledni tretine filmu), ktere objevite, velice rychle prejdete. Kouknete se na to tehdy, kdyz vase nalada nebude nejlepsi, tehdy, kdyz nebudete sami sobe duverovat. Ted me omluvte ceka mne T - H - E - R - M - O - D - Y - N - A - M - I - C T - R - A - F - F - I - C G - A - S ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

velmi pohodova vec...aj ked priznam sa, zo zaciatku mi vobec nesedeli tie nadsene reakcie americkej verejnosti, ktora tuto sutaz berie smrtelne vazne..lizelo mi to na nervy..ale casom som si to vychutnaval, ako pravy amik..mala akeelah to zahrala proste perfektne, velmi zrely vykon..a zahanbit sa nedal ani laurence.. ()

Reklama

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Akeelah si mě získala. Svou vyřídilkou, drzostí, hrdostí outsidera, který se z malých poměrů vypracuje. Film o dívce, která to někam dotáhla (i když "jen" v hláskování) má svoje modelové bolístky - sedřená nechápavá matka, problémový bratr, bezvýznamná škola a ze svrabu těchto podmínek se dívenka Akeelah jako David postaví prominentnímu zkušenému Goliášovi za usilovného koučování Laurencem Fishburnem. Film o dívce, která to někam dotáhla, má ale i ukázkově silná místa - v jednom se "skáče" přes švihadlo, v druhém se "splete" písmenko a ve třetím .... Víte co? Podívejte se na to. ()

Kimon 

všechny recenze uživatele

Obdivuhodný a dojemný příběh, který stojí za to vidět, aby si človíček vždy uvědomoval, že ne vždy za úspěchem stojí jen a jen dřina. Špetka štěstí, více přirozeného intelektu z hůry a pak samozřejmě také ta dřina. Vše se v moždíři roztluče na prach a podává smutnému a melancholickému divákovi jednorázově po dobu 112 minut. No, a je vystaráno s pravým americkým happy-endem a nějakou tou slzou v oku. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Tento film je vhodné pozerať v nedeľu popoludní so svojimi predpubescentnými deťmi a na konci im povedať : "Vidíš, keď sa budeš dobre učiť ....(tu doplniť to, na čo by boli hrdí členovia vášho rodokmeňa). Film, ktorý neohúri svojou kvalitou ani hereckými výkonmi. Film, ktorý môže ukázať deťom čo je to trpezlivosť, cieľavedomosť a priateľstvo .... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Film bol natočený za 31 dní. (ShortyIC)
  • Prvý film od štúdia Starbucks Coffee. (ShortyIC)

Reklama

Reklama