Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smrt majitele zanechá jeho ženu Marianne v nezáviděníhodné situaci. Milenec ji podvedl, ona se už dlouho utápí v alkoholu a netuší, že obchod je před bankrotem. Jednoho dne ale ve skrýši objeví nádherné diamanty a jejich krása v ní znovu probudí chuť k životu. Zaplete se do války ve světě drahých kamenů a osud milovaného muže najednou drží ve svých rukách. Bude se mstít? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Faye 

všechny recenze uživatele

Nejcennějším diamantem ve filmu o dávné zradě je vynikající Catherine Deneuve. Znamenitě zahrála zklamanou a odevzdanou ženu, která je vězněm ústavu, vlastního domu a alkoholu. A kterou z letargie probere až smrt manžela a hrstka diamantů. Ženu, která je znovu na začátku a její návrat vzbuzuje značnou nervozitu a rozpaky. „ I když už je pozdě, tak se člověk musí ptát na to co neviděl, neslyšel“. Přesto ani ona nedokázala „Svět diamantů“ vytáhnout výš než na průměr. 1* navíc patří jí. ()

mac000 

všechny recenze uživatele

Poté co zjistí, že jeho nepoctivý obchod byl odhalen obchodními partnery, Vincent Mallivert (B.Fresson), obchodník s diamanty, spáchá sebevraždu. Zanecha nabyté diamanty své ženě Marianne (skvělá C.Deneuveová). Protože se Marianne vyzná v obchodování na diamantové burze z doby předtím, než propadla alkoholu, rozhodne se vystřízlivět a prodat drahokamy sama. Přestože vyvolávají velký zájem, žádný legitimní obchodník si je nechce nechat. Jak se snaží získat nadvládu nad svým novým životem, zjišťuje Marianne, že musí čelit ne až tak nedávné minulosti. Proniká do nitra dramatu ve kterém nikdo neodhaluje svou pravou tvář... ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama