Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po divoké honičce v ulicích Istanbulu zadrží policisté mladou blondýnku. Je obviněna ze dvou vražd a krádeže čtrnácti milionů dolarů. Ve vězení vypráví svůj neuvěřitelný příběh doktorce Kavakové, která má přezkoumat její duševní stav. Jmenuje se Hope Cassidyová, je programátorka a nedávno dostala velmi lákavou nabídku na práci v Istanbulu, kterou přijala, i když přítele Jamese ke stěhování do Turecka nepřesvědčila. Cestou měla problémy s pasem a zdálo se jí, že ji sleduje několik mužů. Ve firmě jí však se vším pomohli a hned poslali první zakázku. Ve velké holdingové společnosti Galatea měla zabezpečit počítače, přes které denně protékají stovky milionů dolarů. Než stihne práci dokončit, vtrhne k ní šéf a obviní ji, že je podvodnice. Když se zmatená Hope dovolá do firmy, která ji zaměstnala, kdosi se představí jejím jménem. V kanceláři pak najde ženu, která má její šaty a vydává se za ni. Zjistí, že jí bylo přes počítač holdingové firmy ukradeno čtrnáct milionů dolarů a uvědomí si, že ji někdo nejen připravil o všechny prostředky a identitu, ale také ji namočil do loupeže peněz, údajně patřících ruskému zločinci a obchodníkovi se zbraněmi Ivanakovi. Od toho okamžiku se stane cílem nelítostné štvanice. (TV Nova)

(více)

Recenze (43)

`barocco 

všechny recenze uživatele

Tento video film sa nikdy nedostal do kina, mozno aj mal take ambicie ale reziser televiznych serialov Charles Winkler sa jednoducho nemienil vzdat reziserskych klise ktore v polhodinovom TV serialy sice vypadaju coolovo ale v celovecernom filme jednoducho otravuju (Zastavovanie obrazu, zrychlovanie, spomalovanie, opat zastavovanie a tak kol dokola celych 89 minut... doprovodna hudba nie je schopna stichnut ani na minutu atd... ) a tak mal tento film premieru az vo videopozicovniach. Takze tento pocin nemozno ani inak komentovat ako akcnejsi televizny film. Nikki Deloach je jedina vyhra tohto video filmu a tak kto ma rad krimy serialy v telke mozno sa aj zabavi.... Bojim sa vsak ze producenti Kobry 11 by z tohto pribehu vytlacili viac, aspon co sa nahanackovych scen na autach tyka, urcite... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 5/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Prostředí 7/10/// +akce, spád, Nikki Deloach, napětí, hudba, určitě kamera -hraje si to na něco co není, nesmíte se ptát jak a proč?/// Předně je potřeba zdůraznit, že s původní Sítí to má pramálo společného. Tam kde předtím chtěli ukázat na sílu internetu a možné hrozby s názvem ztráta identity, tak na tom stejném místě zde zůstal název filmu a právě odcizená identita, bez toho aby byla nějaká váha přikládaná internetu. Prostě klidně se to mohlo jmenovat Odcizená identita. Celé je to vlastně o něčem jiném. Ale to jen takový rejpnutí. Protože jinak je film celkem solidní akční jízda se zběsilým spádem a pokud pomineme že tu neexistuje logika, tak je to vlastně solidní a napínavá zábava./// Celkem 73%/// ()

Reklama

Laku 

všechny recenze uživatele

Nezdálo se mi to až tak nudné a nezábavné... Dovedl bych si to představit o poznání horší. Na film určený výhradně pro video-distribuci jde rozhodně o to lepší nač můžete narazit. V podstatě jde o první díl na steroidech zasazený do atraktivního Istambulu. Co mě ovšem hodně pobavilo bylo hackování bankovního počítače, který mimochodem zabírá celou místnost (hold je asi nacucaný penězi :). Hlavní hrdinka si jen tak sedla ke klávesnici párkrát poťukala a hle, objevila chybu v systému - hold je asi dobrá ;). Nebo provádění fotomontáže přetažením jedné fotky na druhou... a šup... hotovo :) ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Dokonalá televizní nuda, která nutí sledující se opravdu famózně nudit, tudíž nemáte čas být neznudění, protože nuda je nuda a statistika je oproti tomu zábava pro celosvětové hnutí za správně nudné výsledky. P.S.: Vypadalo to natolik televizně, že vidět to v kině, chrochtal bych si jakou mám parádní úhlopříčku - teda než by to začlo - pak bych zmizel i s úhlopříčkou ;) ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Film začína zhurta a režisér sa snaží, aby celý film pôsobil ako adrenalínová jazda. Ale nemá dosť zmysluplného obsahu, takže sa občas zasekne pri snímaní tureckých pamiatok alebo žmýkaní napätia z niečoho, čo už vieme ako dopadne. Hlavný problém je však v scenári. Už sme zvyknutí, že vo „filmoch s počítačmi“ je kopa zjednodušení (mierne povedané), ale tu sa ide fakt na dreň znesiteľnosti – a to hrdinka v podstate len dva krát robí niečo, čo súvisí s programovaním. Najviac však dojme spôsob, ako sa dá v banke dostať k pár miliónom, keď ani nemáte doklad totožnosti. Video béčko, ktoré nemá logiku, ale miestami sympaticky hecuje tempo... K téme ukradnutej identity má určite viac čo povedať NEZNÁMY... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v tureckém městě Istanbul v dubnu 2005. (GASTON73)

Reklama

Reklama