Reklama

Reklama

Kluci v akci

(pořad)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Kluci v akci jsou pořadem, který chce divákům zábavnou formou ukázat kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Rádi bychom, aby celý pořad byl pro diváky atraktivní – vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství, a tak trochu i nespoutanost, která je vlastní jejich věku. Divák si může být jistý, že se dozví spoustu zajímavých kuchařských fíglů, triků a tipů. Proto v žádném případě neočekávejte složité receptury a nudu v kuchyni. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (213)

halogenka 

všechny recenze uživatele

Jestli tohle má být odpověď na zahraniční kulinářská show, tak mi přijde hodně chabá. Kluci sice jsou občas vtipní (omylem?), ale jinak jsou to jelita. A s jelitem už toho moc nevymyslíte. A ráda bych podotkla, že jejich prznění naší mateřštiny je teda opravdu vrchol! ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Oproti Oliverovi nebo Nagele nemají tito kluci šanci...Netvrdím že neumí vařit, ale určitě neumí udělat show. Většinou vypadají na obrazovce velice trapně a křečovitě. Škoda... ()

Petroff odpad!

všechny recenze uživatele

Jakýkoli pořad o vaření pro mě byl, je a bude odpadem. Jídlo vnímám teprve v okamžiku, kdy ho mám na talíři, zbytek mě nezajímá... Světovou mánii v pořadech tohoto typu přičítám stále prudčeji stoupající křivce dementnění občanů "vyspělýho" světa. Auta za 2 miliony, třetinka vody za kilo, pořady o vaření, všichni mají hypotéku a kdo jí nemá, ten jí chce (wtf??!!) ... ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Je úžasné, jak dokáže marketing a šoubyznys vzít naprosto průměrné blby odnikud a mávnutím ruky z nich udělat celebrity, i když neumí nic víc, než každý šéfkuchař v každé lepší restauraci (Babica, dement Hruška,...). Pořad jako takový je docela v pohodě, ale prostě nemůžu, kvůli výše zmíněnému, jít s hodnocením výš, protože mě to fakt sere. 25% ()

zorro 

všechny recenze uživatele

Jako kuchař musím konstatovat, že bych je chtěl vidět někde za provozu v restauraci. Tohle nemůžou dělat normální kuchaři. Jsou ale pořád lepší jak ta absolutní nula na Primě (Petr Stupka). A taky by mě zajímalo, kolik si člověk může od nich napsat receptů, když tam dělají samý kokotiny, nic nového tam nevymyslí. Prostě ať se podívají na Jamieho Olivera nebo na toho černocha na Nově, ten taky ještě jde, a začnou s tím něco dělat. "Jinak se z těch sraček nevyhrabou." ()

Slavníkovec

všechny recenze uživatele

Za mne nejlepší, nejpestřejší a přitom originální pořad o vaření, co se vůbec na bedně objevil. Ale tohle je pouze můj názor. ()

kubin. 

všechny recenze uživatele

Musím souhlasit s uživatelem Radek 99, protože mě to taky přijde vtipné a zábavné. Rád se podívám, když náhodně seriál zastihnu v televizi, a určitě je to lepší než většina pořadů o vaření. Líbí se mi bezprostřednost obou hlavních protagonistů, kteří vtipkují a jsou vysmátí a to mě baví. Například proto jsou oblíbenější Rady ptáka loskutáka, než suchý a nudný Přemek Podlaha se svým kozlíkem šikulou. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Stále nové a nové relácie o varení, ktoré neprinášajú nič nové, len zase zbytočné sledovanie. Keby to malo šmrnc ako varenie s Jamie Oliverom alebo keby to bolo aspoň mierne zábavné a varenie popri tom, ale len trápni kuchári melú trápne veci a varia. No to je mi zábava. Títo dvaja típci nemaju na obrazovke čo robiť. Chcem speť Ainsleyho. 10% ()

eJacques 

všechny recenze uživatele

...Vaření nesnáším, přesto se na tohle dívám vždy, když to běží... Nechápu ty strašně negativní komentáře, kluci jsou náhodou sympatičtí, jsou vtipní a je to svižné... Nej pořad o vaření, lepší tady nebyl... ()

Reklama

Reklama