Reklama

Reklama

Kluci v akci

(pořad)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Kluci v akci jsou pořadem, který chce divákům zábavnou formou ukázat kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Rádi bychom, aby celý pořad byl pro diváky atraktivní – vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství, a tak trochu i nespoutanost, která je vlastní jejich věku. Divák si může být jistý, že se dozví spoustu zajímavých kuchařských fíglů, triků a tipů. Proto v žádném případě neočekávejte složité receptury a nudu v kuchyni. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (213)

Borec3 

všechny recenze uživatele

Za pět zlatých hodnotím "gulášovoflorbalový" díl, v němž jsem měl to štěstí v závěrečné žranici účinkovat. Jinak watch this www.perfectrestaurant.cz ()

Kapybara 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, zas taková hrůza to není, kluci se snaží. Jasně, že vtipný to není a vařit se podle toho nedá, jen by mě zajímalo, jestli tady někdo z vás už někdy něco uvařil podle Jamieho Olivera nebo podle toho černošskýho pošuka z "Hrnečku, vař!". To je prašť jako uhoď, ale koukat se na to dá. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Dvojice rádoby kuchařů, kteří si myslí, že jsou neuvěřitelně vtipní a ještě více jsou přesvědčeni o tom, že skvělé vaří. Nakonec nevím co je nechutnější, jejich některé pokrmy, nebo jejich přitroublé téměř puberťácké chování, kterým si cht+ějí asi získat publikum od 14 let níže. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Ve sve dobe to byl takovy prumer, lepsi nez Novacke hruzy, ale v konkurenci novych a stale lepsich kulinarskych poradu CT se starnouci Kluci stale vice propadaji do podprumeru. Predevsim vareni ze svetove kuchyne je vice usmevne nez inspirujici a na Slaninovi je asi nejchutnejsi to jmeno. Jednoznacne to nejlepsi v poradu je 'hostovani' externich a dokonce zahranicnich kucharu. ()

Rejže 

všechny recenze uživatele

Přivítala bych pořad - rychle, chutně a úsporně :+) pro lidi, co když přijdou domů, tak max. do 30 minut mají na talíři specialitu, která se nezkládá z milionu indegriencí... ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Kluci v akci ... za chvíli se to bude vysílat dvacet let, neměli by to nějak mezigeneračně přejmenovat ? třeba dědci v akci? ()

Raimok odpad!

všechny recenze uživatele

Oba kluci v akci jsou tak nechutní, že nejlepší akce, kterou by podle mě mohli udělat, je odejít z televize. Na to se nedá dívat. 6 % ()

Skarface 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemný pořad kde se nikam nespěchá vypadá to asi tak jako když vařím já . Mám všechno u prdele a dělám si svým tempem i přesto mám všechno hotovo v čas ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Dávám lepší hodnocení pro smělost a originalitu. Měli zajímavý hlas a nápady nebyli k zahození. Jinak ale brak, který se pravděpodobně v cizině nemá šanci uchytit. I když neznám sledovanost dopolední pořadů, protože radši spám nebo studuji. ()

gonga 

všechny recenze uživatele

Nějak nechápu, proč tento pořad dělají zrovna tito dva nesympatičtí trotlové. Edit Po výměně jednoho z nich a příchodu Ondřeje Korába je v show konečně někdo opravdu sympatický a šikovný. Tak snad... ()

Brtniik 

všechny recenze uživatele

Podepisuji komentář Radek99. Pořad nevyhledávám, ale narazím-li na něj, rád ho dokukám. Kolega “Bacon“ je mi velice sympatický. ()

Reklama

Reklama