Reklama

Reklama

Kluci v akci

(pořad)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Kluci v akci jsou pořadem, který chce divákům zábavnou formou ukázat kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Rádi bychom, aby celý pořad byl pro diváky atraktivní – vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství, a tak trochu i nespoutanost, která je vlastní jejich věku. Divák si může být jistý, že se dozví spoustu zajímavých kuchařských fíglů, triků a tipů. Proto v žádném případě neočekávejte složité receptury a nudu v kuchyni. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (213)

Sakulnikov 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát 3* ale vzhledem k místním komentářům a dalším hodnocením zvýším na 4*, prostě tak zlé mi to nepřijde, i když chápu, že tito kuchaři každému nesednou. Z českých pořadů je to prostě ten lepší. ()

Hruskovice 

všechny recenze uživatele

Měli by jste se probrat, co tu píšete... Není lepšího českého pořadu o vaření tohoto typu... A jestli ano tak mi to někdo napište do zpráv ! 4/5 ()

pl4nt 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za občasné dobře vypadající jídla, jinak vše ostatní je prostě o ničem. Rádoby vtipnost kuchařů, neustálé mávání levou rukou od toho plešatého (což mě po pár dílech neuvěřitelně iritovalo), atd atd. Prostě naprosto nesrovnatelné se světoznámou show od Jamie-ho Oliver-a. ()

TeflonMike 

všechny recenze uživatele

Ten kdo hodnotí tenhle pořad míň jak 4 * tak je vydět že ty kluky neviděl osobně vařit. Já sem měl tu možnost pozorovat je a vařit s nima třičtvrtě roku a musim říct že je s nima sranda a nechápu jak jejich pořad někdo může přirovnávat s pořadem Jamieho Olivera sme přece češi ne. A řekněme si upřímě kdo z vás si tady podle Jamieho uvařil. Já sem podle receptů Ondřeje a Filipa vařil a musim říct že jídla sou vážně vynikající. Je jasný že kdyby tenhle pořad spustili později třeba v době kdy na Novu šoupli tu kuchařskou špínu tak by každej hodnotil asi jinak. Ve srovnání s mr. Blbicou jsou Onřej s Filipem na mnohem vyšší úrovni a je to jeden z nejlepších ČESKEJCH pořádů o vaření jakej u nás kdy byl. ()

Neth 

všechny recenze uživatele

Že by byli Kluci v akci až taková katastrofa? Nejsou. Sice jsem je dlouho neviděla, klidně se mohli zhoršit, ale já stále budu vzpomínat na doby, kdy používali zuby po babičce. ()

MAST3R 

všechny recenze uživatele

Mě tu chybí něco, kvůli čemu bych se na to měl dívat. To, že tam něco kuchtí je sice hezké, ale když po 2minutách člověk ztrácí pozornost a přepíná program, to asi není dobré, že ? ()

Horác 

všechny recenze uživatele

Vlastně jeden z prvních pořadů o vaření moderního střihu, který jsem v Česku zaznamenal. A bylo to už před lety, ještě před všemi Pohlreichy a Babici. S tím jak klucí stárnou a tloustnou se trochu vytrácí původní náboj, ale když na pořad náhodně natrefím, obvykle jsem spokojen. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí i jiných kulinářských pořadů zvedám hodnocení, vidím to něco mezi 3-4*, ale vzhledem k malé konkurenci se držím více při zdi. Kluci jsou šikovní kuchaři, jde jim to od ruky, pokaždé se dozvíte něco nového. Jsou zábavní a vždycky je napadne nějaká vtipná poznámka, ale mluví k věci a nejde o nějaké zbytečné okecávání. Recepty jsou hodně rozličné a zajímavé, vaří jak ve studiu, tak jezdí po světě. Třeba epizoda o rakouských dortech - no mňam. A vlastně je fajn, že vidíte, jak se i oni něco učí, když to vaří poprvé. A kluci mi připadají jako sympaťáci, ok, nejsou to žádní krasavci, ale proto by se na to snad dívaly jen nějaké puberťačky, kdyby vařil hezounek s americkým úsměvem. ()

GzL 

všechny recenze uživatele

Tohle vaření mě docela bavilo, ale poté, co se pan Slanina začal vyjadřovat ke covidu jsem znechucen. ()

Reklama

Reklama