Reklama

Reklama

Kluci v akci

(pořad)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Kluci v akci jsou pořadem, který chce divákům zábavnou formou ukázat kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Rádi bychom, aby celý pořad byl pro diváky atraktivní – vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství, a tak trochu i nespoutanost, která je vlastní jejich věku. Divák si může být jistý, že se dozví spoustu zajímavých kuchařských fíglů, triků a tipů. Proto v žádném případě neočekávejte složité receptury a nudu v kuchyni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (213)

trulda 

všechny recenze uživatele

Tak uznejte sami: nemůžu přece dát pořadu o vaření míň, jak 3 ***, když jeden ze dvou hlavních kuchařů a průvodců pořadem se jmenuje Slanina!!! Jinak mezi tematicky podobnými díly průměr nejprůměrnější se dvěma (naštěstí) docela sympatickýma klukama. Jednotlivé díly navíc kvalitativně oscilují někde mezi 20-70%. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Jsem jeden z těch, kteří právě tenhle pořad považují za zábavné televizní povařeníčko, zvláště oproti jakémusi trapnému anglickému politicky korektnímu nýmandovi. Možná je to skladba jídel, možná mentalita, nevím. Ale někdy mám skoro pocit, že jak nemluví protagonisti anglicky, je to na csfd ztracená věc. ()

Reklama

kubin. 

všechny recenze uživatele

Musím souhlasit s uživatelem Radek 99, protože mě to taky přijde vtipné a zábavné. Rád se podívám, když náhodně seriál zastihnu v televizi, a určitě je to lepší než většina pořadů o vaření. Líbí se mi bezprostřednost obou hlavních protagonistů, kteří vtipkují a jsou vysmátí a to mě baví. Například proto jsou oblíbenější Rady ptáka loskutáka, než suchý a nudný Přemek Podlaha se svým kozlíkem šikulou. ()

TeflonMike 

všechny recenze uživatele

Ten kdo hodnotí tenhle pořad míň jak 4 * tak je vydět že ty kluky neviděl osobně vařit. Já sem měl tu možnost pozorovat je a vařit s nima třičtvrtě roku a musim říct že je s nima sranda a nechápu jak jejich pořad někdo může přirovnávat s pořadem Jamieho Olivera sme přece češi ne. A řekněme si upřímě kdo z vás si tady podle Jamieho uvařil. Já sem podle receptů Ondřeje a Filipa vařil a musim říct že jídla sou vážně vynikající. Je jasný že kdyby tenhle pořad spustili později třeba v době kdy na Novu šoupli tu kuchařskou špínu tak by každej hodnotil asi jinak. Ve srovnání s mr. Blbicou jsou Onřej s Filipem na mnohem vyšší úrovni a je to jeden z nejlepších ČESKEJCH pořádů o vaření jakej u nás kdy byl. ()

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Maso důkladně nakrájíme a dáme na pánev. Smažíme asi 20 minut na olivovém oleji, samozřejmě extra virgin. Formu s bábovkou vložíme do trouby a pečeme zhruba 40 minut na olivovém oleji, samozřejmě extra virgin. Vaječné bílky důkladně rozmícháme a podlejeme olivovým olejem, samozřejmě extra virgin. Tihle dva "kuchaři" neznají nic jiného, než vše mrvit olivovým sajrajtem. Olivový olej se doporučuje pouze do salátů, takže je spíše pro studenou kuchyni. Osobně jsem byl v Bulharsku a Řecku, kde se olivový olej užívá hojně, ale pouze pro studenou kuchyni. Tedy třeba na jejich specialitu Šopský salát se dává pár kapek. Nevím, jestli to tihle pánové vědí, ale olivový olej, pokud je používán ke smažení, je daleko nebezpečnější, než olej slunečnicový. Každý blbec totiž ví, že např. řízky je nejlepší dělat na sádle. Protože na olivovém oleji si je opravdu nedovedu představit. Musím se smát, když ty dva pitomce vidím do všeho lít olivový olej a jen se utvrzuju v tom, že Češi jsou národem křupanů! Dobrou nechuť! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Po 15 letech se v roce 2020 Filip Sajler rozhodl opustit pořad, aby se mohl například více věnovat rodině. (SONY_)

Reklama

Reklama