Reklama

Reklama

Kluci v akci

(pořad)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Kluci v akci jsou pořadem, který chce divákům zábavnou formou ukázat kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Rádi bychom, aby celý pořad byl pro diváky atraktivní – vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství, a tak trochu i nespoutanost, která je vlastní jejich věku. Divák si může být jistý, že se dozví spoustu zajímavých kuchařských fíglů, triků a tipů. Proto v žádném případě neočekávejte složité receptury a nudu v kuchyni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (213)

subic 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad je v podstatě druhým pořadem o vaření na českých televizích po Prima vařečce (2001), která ovšem utrpěla častým střídáním kuchařů-moderátorů. Tady to jedou od začátku Filip Sajler a mě sympatičtější Ondřej Slanina. Kluci jsou rychlí, vtipní, má to hlavu a patu, občas podle jejich receptů něco dělám, třeba dnes vánočku. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Stále nové a nové relácie o varení, ktoré neprinášajú nič nové, len zase zbytočné sledovanie. Keby to malo šmrnc ako varenie s Jamie Oliverom alebo keby to bolo aspoň mierne zábavné a varenie popri tom, ale len trápni kuchári melú trápne veci a varia. No to je mi zábava. Títo dvaja típci nemaju na obrazovke čo robiť. Chcem speť Ainsleyho. 10% ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Žrát se bude pořád a více či méně zdařilé pořady o vaření tu tím pádem budou ještě dlouho. Tenhle nejnovější český počin se ovšem může zařadit leda tak na konec řady těch nepovedených. Je totiž nudný a má nesympatické protagonisty. Po ukončení sledování bude zapomenut stejně rychle, jako (pa)chuť včerejšího oběda.. ()

D.Sleeper 

všechny recenze uživatele

Na české poměry rozhodně nadstandardní dávka důvtipu, optimismu a entuziasmu... Když vidím to podhodnocení, klidně i hvězdu přidám :) ... Mí (nejen) Pražané, co jedli dostatečně vtipnou kaši, mi rozumějí ;-) Ti ostatní s odlišným apetitem, kterým vtipná kaše "nejela", nechť se spokojí s olizováním vařečky, ať už je prima, nebo ne :-))) ()

fleker 

všechny recenze uživatele

hlavně si kluci propláchněte čočku!,,,,, já to vždycky hodil do hrnce a šup s tím na plotnu, a pak sem jednou zahlíd tydle dva kašpary, a jeden z nich říkal, že se čočka musí nejdřív pořádně propláchnout,,,tak sem to proplách a jako skoro žádnej rozdíl....sice to míň křupalo ale chuť byla stejná...a to mi eště pár zrníček ucpalo odtok, ale nechal sem to bejt,a když sem se za dva tejdny vrátil domů z lágru,,,,uprostřed umyvadla vyrost takovej menší zelenej stromeček,,,a bez světla, bez hlíny a absolutně z ničeho......a to mi připomělo, jak mi kdysi jeden můj kamarád vyprávěl, že celej tejden vkuse sledoval jenom horory a porno, a když dokoukával poslední horor, tak prej se už strachy posíral, a když šel na záchod, z umyvadla prej zřetelně slyšel děckej pláč .....a z toho jasně plyne že umyvadlo je dobrá věc, ale semeno do něj prostě nepatří ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Po 15 letech se v roce 2020 Filip Sajler rozhodl opustit pořad, aby se mohl například více věnovat rodině. (SONY_)

Reklama

Reklama