Reklama

Reklama

Kluci v akci

(pořad)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Kluci v akci jsou pořadem, který chce divákům zábavnou formou ukázat kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Rádi bychom, aby celý pořad byl pro diváky atraktivní – vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství, a tak trochu i nespoutanost, která je vlastní jejich věku. Divák si může být jistý, že se dozví spoustu zajímavých kuchařských fíglů, triků a tipů. Proto v žádném případě neočekávejte složité receptury a nudu v kuchyni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (213)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

like a virgin!how!like a virgin touch sky,like a véééeergin!:-DDDnázev připomínající prímovej gay porno film a co si budem povídat,oba kůcí přesně tak vypadaj.jejich recepty nejsou nejhorší,dokonce sem párkrát nějakou tu pečinku zkusil(bez olivového oleje:-)no bohužel jsou podanné tak blbě,nudně a trapně,že je až hanba se na ty dva debili dívat.jo a to nás tímhle paní učitelka na integrovce mučila snad každou hodinu speciální technologie,nikdy jsem snad neubalil víc joyntů než u tohodle pořadu:-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak na tyhle dva mám z osobních důvodů docela averzi. Jako kuchaři určitě nemusí být vůbec špatní a některé jejich díly nejen inspirují, ale i pobaví (zvláště ty ze zahraničí – Tyrolsko…), ovšem ještě z dob, kdy jsem dělal v mé bývalé práci pro zaměstnavatele natočili několik reklamních spotů, které nám neustále dokola pouštěli a jejich hláška na grilování „jsem nadržený jako sáňky v létě“ mi ještě dnes hne žlučí. Ale zpět k pořadu. Ničím extra nepřekvapí, podobně jako tucet jim podobných se drží v průměrném duchu, ale ani nějak výrazně neurazí. Ovšem z některých receptů mi bylo dost nevolno a to jsem je jen viděl na televizní obrazovce, natož abych je jedl. Ale tak každý má jiné chutě… ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nad tímto pořadem bych mávl rukou, ale to bych sem musel nějak narvat gif obrázek, abyste to viděli. Normálně prostě mávnu rukou. Ze shora dolů s takovým tím patřičným švihem, aby bylo zdurazněno pohrdaní a automatická povýšenost. Asi je vám jasné, jak jsem nad tímto pořadem mávl rukou, ne? Nemusím to snad dál rozepisovat? Ale kluci jsou vtipní, to zase jo. Otázka je, jestli cíleně, jestli se oba, já a oni, smějeme tomu samému. Asi ale ne. Nejvíc mě ale šokovalo, že je to DOKUMENTÁRNÍ pořad. Z toho mi jde hlava kolem. Update. Už to přepsali na RODINNÝ. Z toho mi jde ale taky hlava kolem. Chci se dožít dne, kdy kulinářský pořad bude alespoň trochu světový, trochu sexy a trochu nápaditý. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Ne a ne a ne !! Je mi líto, ale některé rovnice zkrátka nefungují.. Jamie Oliver je jen jeden, a tak pouze zdvojnásobit počet moderátorů, jakkoli platí Slanina se Sajlerem za výborné kuchaře, a počet pokusů o šíleně cool hlášku nikdy nemůže fungovat.. Jejich povýšenost a zároveň křečovitá snaha o nápodobu, díl od dílu v různé síle, mě zkrátka irituje.. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Žrát se bude pořád a více či méně zdařilé pořady o vaření tu tím pádem budou ještě dlouho. Tenhle nejnovější český počin se ovšem může zařadit leda tak na konec řady těch nepovedených. Je totiž nudný a má nesympatické protagonisty. Po ukončení sledování bude zapomenut stejně rychle, jako (pa)chuť včerejšího oběda.. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Po 15 letech se v roce 2020 Filip Sajler rozhodl opustit pořad, aby se mohl například více věnovat rodině. (SONY_)

Reklama

Reklama