Reklama

Reklama

Šarmantní nevidomý mladý muž Danny (Chris Pine) chce podstoupit  nebezpečný experiment: operaci mozku, která mu může částečně navrátit zrak. Mezitím co mu dělají testy, se seznámí s krásnou zdravotní sestrou z východní Indie a vášnivě se do ní zamiluje. Leeza (Anjali Jay) je však již zasnoubena a její manželství je podle tradice dohodnuto. Cítí odpovědnost a slib nesmí porušit, jinak by zneuctila svou rodinu. Danny upadá do deprese a testy přeruší. Dannyho rodina, jeho excentrická psychoterapeutka doktorka Evansová (Jane Seymourová), i oční doktor mu radí, aby pokračoval, protože je to jeho jediná šance, aby viděl. Danny je úspěšně operován. Netrvá však dlouho a ukáže se, že experiment se nezdaŕil. Nečekaná  krize mladé milence znovu spojí. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

necisty 

všechny recenze uživatele

V celku pohodička. Věděl jsem, že nemůžu čekat zázraky a taky jsem se ničeho převratného nedočkal. Ale přišlo mi, že zde hráli samí příjemní herci, děj taky nebyl k zahození, možná bych se přikláněl i k té 4. hvězdě. Rád jsem po dlouhé době viděl Finče:). Příjemná podívaná, na nudu doporučuji. ... Souhlas s Malarkey a AngelAngie ()

kolik27 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý pohled na svět člověka, jenž je indisponován svý postižením a to zrakovým. Je úplně slepý, ale svítá mu naděje na byť jen malinkou šanci prvně vidět i když ne pestře jako většina lidí. Za pomocí ojedinělé operace, která je spíše pokusnou než ověřenou a ani sám doktor neví přesný výsledek zdařeného zákroku natož nezdařeného. Musim uznat že působí sebevědomě, odhodlaně a statečně a s holkama to nemá lehké pač "ženský" no :) Operace se samozřejmě zdaří a indská dívka, do které se v průběhu zamiloval a ona do něj, i když jí rodiče manžela předurčili jiného, jak už to v hinduismu bývá zvykem, tak láska zvítězila a Dany si vzal Lisu. Zrak mu operace přinesla jen dočasně, ale charakter jako on se s tim smířil. A žili šťastně až do smrti. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle je velice příjemná pohodová a z mého pohledu nadprůměrná romantická komedie, která se mi velmi líbila a kterou jsem si užíval. Dokonce si myslím, že jsem si na sobotní večer jen těžko mohl vybrat lepší a odpočinkovější film, než je právě tato komedie. Jistě, chvílemi se to měnilo spíše tak trochu na drama, ale většinu času to opravdu byla velice vydařená komedie, jejíž téma mě dokázalo zaujmout. A co stojí za mým nadšením? Těžko říci. Možná slepý mladý sympaťák v podání Chrise Pinea (můžete ho znát z jiné romantické komedie Jen trošku štěstí), možná Eddie Kaye Thomas (známý spíše jako Paul Finch z Prciček) jako brácha hlavního hrdiny, a nebo několik opravdu pěkných holek (ta blondýnka, kterou hlavní hrdina málem dostal do postele byla fakt kus). Prostě velice sympatičtí hrdinové, k tomu je zde k vidění příjemný milostný příběh o tom, kterak chtěl jeden slepý mladík prožít poprvé v životě pravou a nefalšovanou lásku, na konci nějaký ten happyend a já jsem naprosto spokojený. Jak už jsem psal, na sobotní večer to byla ideální volba a já jsem od této komedie dostal přesně to, co jsem chtěl a co jsem očekával a náramně jsem si to užil. Tohle opravdu není průměrná komedie, a z toho důvodu uděluji krásné a nadprůměrné čtyři hvězdičky. ()

Margareth35 

všechny recenze uživatele

Rande na slepo - doslova a do písmene. Upřímně mít takového bratra jako má Dwaynee, tak mu nevěřím ani nos mezi očima a to už od mala. Sice má vždy velice dobré úmysly seznámit svého slepého bratra s nějakou dívkou, ale většinou je jeho výběr tak "exkluzivní" že to vytváří velice komické večery. Film nepostrádá ani romantiku a je plný vtipu . Happy end na závěr je skvělým koncem této velice dobré komedie. Zasmála jsem se a ne jednou a celým filmem nás provází krasavec v hlavní roli (sice slepý, ale v tomhle případě to u něj nehraje absolutně žádnou roli). Určitě doporučuji a dávám silné 4 hvězdy...!!! ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(10/2012, Film+) Slepý týpek sa snaží celý film zbaliť nejakú babu ... huh? Pri tomto dosť "strange" námete je pomaly až zázrak, že výsledkom je príjemná a hlavne netrápna komédia. Pri pár vtípkoch som dokonca nezostal len pri uchechtnutí, ale vysledkom bol slušný rehot :). Chris Pine dosť OK, mne sa zdalo že toho slepca hral celkom schopne...taký ten ich zvláštny pohľad mal celkom zmáknutý...6/10. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama