Reklama

Reklama

Šarmantní nevidomý mladý muž Danny (Chris Pine) chce podstoupit  nebezpečný experiment: operaci mozku, která mu může částečně navrátit zrak. Mezitím co mu dělají testy, se seznámí s krásnou zdravotní sestrou z východní Indie a vášnivě se do ní zamiluje. Leeza (Anjali Jay) je však již zasnoubena a její manželství je podle tradice dohodnuto. Cítí odpovědnost a slib nesmí porušit, jinak by zneuctila svou rodinu. Danny upadá do deprese a testy přeruší. Dannyho rodina, jeho excentrická psychoterapeutka doktorka Evansová (Jane Seymourová), i oční doktor mu radí, aby pokračoval, protože je to jeho jediná šance, aby viděl. Danny je úspěšně operován. Netrvá však dlouho a ukáže se, že experiment se nezdaŕil. Nečekaná  krize mladé milence znovu spojí. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

otík 

všechny recenze uživatele

Mohla z toho být poměrně příjemná romantická komedie celý film. Bohužel část filmu se snaží autoři chudákovi slepému mladému "kapitánu Kirkovi" instalovat jakési brýle s kamerou že vypadá jako Van Damme v Univerzálním vojákovi. Nebýt téhle hlouposti a k tomu nabalených scén s implantátem v mozku, byla by z toho velice hezká romantika s velice příjemnými herci. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Co jsem čekal? Film plný trapných nevtipných scén s chudákem slepcem, který se snaží zapůspbit na holku, případně něco vážnějšího a nudnějšího. ●● A čeho jsem se dočkal? Průměrné romantické komedie s netradičním tématem, která mě příjemně překvapila - žádné dementní vtipy, děj celkem ok, zkrátka bavil jsem se. První půlka byla dokonce nadprůměrná, konec už moc umělý. Klasická oddychovka. ●● Za zmínku stojí i rozkošná Anjali Jay (představte si Catherine Bell jako Indku ;) ). ●● 70% ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Komedia o tom, ako slepy chlapec a indicke dievca prekonali vsetky prekazky... po tom, co im vobec napadlo, ze to stoji za to. Co do romantickych komedii to vela noveho neprinasa a niektore jeho pokusy o rande so zenami rozhodne nie su tak komicke ako asi planovali byt... Chris Pine je ale naozaj KUS:) ()

kolik27 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý pohled na svět člověka, jenž je indisponován svý postižením a to zrakovým. Je úplně slepý, ale svítá mu naděje na byť jen malinkou šanci prvně vidět i když ne pestře jako většina lidí. Za pomocí ojedinělé operace, která je spíše pokusnou než ověřenou a ani sám doktor neví přesný výsledek zdařeného zákroku natož nezdařeného. Musim uznat že působí sebevědomě, odhodlaně a statečně a s holkama to nemá lehké pač "ženský" no :) Operace se samozřejmě zdaří a indská dívka, do které se v průběhu zamiloval a ona do něj, i když jí rodiče manžela předurčili jiného, jak už to v hinduismu bývá zvykem, tak láska zvítězila a Dany si vzal Lisu. Zrak mu operace přinesla jen dočasně, ale charakter jako on se s tim smířil. A žili šťastně až do smrti. ()

Redík 

všechny recenze uživatele

Film sám o sobě nemá (krom pár světlejších vtipných momentů) podstatně co dát, ale vyzdvihl bych dva momenty, které výrazně zvýšily mé hodnocení. Prvním z nich je "shledání se" s rodinou a druhý je představování hrdinovy dívky jeho rodině. Tyto momenty v sobě nesou hodně emocí a něco takového bych v tomto laciném filmu rozhodně nečekal. Zbytek filmu je však celkem předvídatelný, plný klišé a řídí se dle tušeného scénáře neštastné lásky. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama